Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:33 26 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târg de ambarcaţiuni sportive şi de agrement în Portul Tomis din Constanţa

ro

19 Jun, 2018 00:00 1840 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA), în parteneriat cu Primăria Constanţa, organizează, în perioada 21 - 24 iunie 2018, cea de-a XXI-a ediţie a Salonului Nautic şi Auto - TOMIS YACHT 2018. Evenimentul se va desfăşura în Portul Turistic Tomis Constanţa.
 
Producătorii autohtoni, cât şi importatorii şi prestatorii de servicii din domeniu, s-au pregătit să prezinte publicului constănţean noutăţi din domeniu şi oferte atractive, pe toată perioada târgului.
 
La Salonul Nautic şi Auto TOMIS YACHT se vor putea vedea şi achiziţiona:
- ambarcaţiuni, de diferite tipuri şi mărimi, produse în ţară şi din import
- caiace şi canoe
- bărci gonflabile
- platforme gonflabile şi pontoane plutitoare
- motoare inboard şi outboard
- remorci pentru tractat bărci
- servicii de pază şi protecţie specializate
- accesorii şi bijuterii cu tematică nautică
- piese de schimb şi accesorii pentru ambarcaţiuni
- autoturisme.
 
„Toate acestea vor face din Salonul Nautic şi Auto TOMIS YACHT un spectacol estival, o apariţie firească, la malul mării, un motiv în plus pentru a fi mai aproape de cei care iubesc marea, yachtingul, pescuitul, sporturile de apă, maşinile şi aventura. Ediţia din acest an a târgului reuneşte 15 firme, care expun pe o suprafaţă de peste 1.000 mp. Apreciem, în mod deosebit, eforturile celor care au răspuns invitaţiei noastre, fiind prezenţi ca expozanţi, la cea de-a 21 ediţie a târgului şi contribuind, astfel, la continuarea tradiţiei de la malul Mării Negre“, au transmis organizatorii.
 
Astfel, timp de patru zile, de joi până duminică, Salonul Nautic şi Auto TOMIS YACHT va putea fi vizitat în parcarea din Portul Turistic Tomis Constanţa, în intervalul orar 11.00 - 20.00.
 
„Un motiv în plus pentru a vizita târgul ar fi ofertele unice, valabile doar pe durata expoziţiei, cu care expozanţii şi-au obişnuit vizitatorii, în fiecare an, dar şi prezenţa inedită a ambarcaţiunilor, accesoriilor nautice şi a autoturismelor expuse, reunind, astfel, două hobby-uri speciale. Salonul Nautic si Auto TOMIS YACHT reprezintă mai mult decât o simplă expoziţie, fiind locul în care cei cu adevărat pasionaţi se reîntâlnesc, de fiecare dată, cu plăcere şi împărtăşesc aceeaşi emoţie. Deschiderea oficială vor avea loc joi, 21 iunie, începând cu ora 12.00“, au mai precizat organizatorii.

Ti-a placut articolul?

Comentarii