Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:44 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol estival la malul mării Salonul Nautic şi Auto Tomis Yacht, organizat de CCINA, la o nouă ediţie

ro

13 Jun, 2017 00:00 1786 Marime text
CCINA Constanţa este aproape de cei care iubesc marea, yachting-ul, pescuitul, sporturile de apă, maşinile şi aventura.
 
Astfel, în perioada 15 - 18 iunie 2017, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa va organiza cea de-a XX-a ediţie a Salonului Nautic şi Auto Tomis Yacht 2017, târg specializat de ambarcaţiuni sportive şi de agrement, echipamente accesorii şi autoturisme. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, începând cu ora 12.00.
 
Ediţia din acest an a târgului reuneşte 20 de firme, care expun pe o suprafaţă de peste 1.000 mp. Timp de patru zile, de joi până duminică, Salonul Nautic şi Auto Tomis Yacht va putea fi vizitat în parcarea din Portul Tomis Constanţa, în intervalul orar 11.00 - 20.00.
 
La Salonul Nautic şi Auto Tomis Yacht veţi putea vedea şi achiziţiona: ambarcaţiuni de diferite tipuri şi mărimi, produse în ţară şi din import, caiace şi canoe, bărci gonflabile, platforme gonflabile, pontoane plutitoare şi parcuri acvatice gonflabile, motoare inboard şi outboard, wakeboards, schiuri nautice, veste de salvare, căşti şi mănuşi de protecţie, remorci pentru tractat bărci, accesorii şi bijuterii cu tematică nautică, echipamente electronice de comunicaţie şi navigaţie, piese de schimb şi accesorii pentru ambarcaţiuni, autoturisme.
 
Aşa cum este firesc, la malul mării, în ultimii ani se simte creşterea interesului pentru sporturile nautice, drept dovadă, atât producătorii autohtoni, cât şi importatorii şi prestatorii de servicii din domeniu s-au pregătit să prezinte publicului constănţean noutăţi din domeniu şi oferte atractive, pe toată perioada târgului. Ediţiile precedente s-au bucurat de succes, fiind apreciate de către expozanţi şi vizitatori, răsplătind, astfel, eforturile organizatorului, întrucât din ce în ce mai mulţi constănţeni şi turişti din întreaga ţară aleg să îşi petreacă timpul liber practicând sporturi nautice. Toate acestea fac din Salonul Nautic şi Auto Tomis Yacht un spectacol estival, o apariţie firească la malul mării, un motiv în plus pentru a fi mai aproape de cei care iubesc marea, yachting-ul, pescuitul, sporturile de apă, maşinile şi aventura.
 
Un motiv în plus pentru a vizita târgul ar fi ofertele unice, valabile doar pe durata evenimentului, cu care expozanţii şi-au obişnuit vizitatorii în fiecare an, dar şi prezenţa inedită a ambarcaţiunilor, a accesoriilor nautice şi a autoturismelor expuse, reunind, astfel, două hobby-uri speciale. Salonul Nautic şi Auto Tomis Yacht reprezintă mai mult decât o simplă expoziţie, fiind locul în care cei cu adevărat pasionaţi se reîntâlnesc de fiecare dată cu plăcere şi împărtăşesc aceeaşi emoţie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii