Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Yachtul catamaran Alezzi – investiția de peste 10 milioane de euro făcută de Stop SRL

ro

27 Apr, 2021 00:00 48952 Marime text
  • Vasul are o capacitate de 780 de locuri pe scaune și dispune de trei punți destinate publicului.
  • Yachtul catamaran Alezzi este ancorat în Dana 9 a Portului Midia, punctul de plecare în mini-croazierele spre Portul Tomis.
  • Nava este deținută de compania Stop SRL, a omului de afaceri constănțean Costică Zelcă.
  • Legat de respectarea măsurilor anti-Covid, Adrian Sasu, manager general Alezzi Yacht, a explicat, pentru ZIUA de Constanța, că nu este obligatoriu ca persoanele care își doresc să urce la bordul vasului să fie vaccinate, dar că este recomandat acest lucru, alături de testarea Covid sau de testul privind anticorpii.
  • În 2019, compania Stop SRL a avut un profit net de 8.926.899 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 19.233.125 de lei.
Compania Stop SRL, deținută de omul de afaceri constănțean Costică Zelca, a investit peste 10 milioane de euro în yachtul catamaran Alezzi, construit anul trecut în șantierele navale din Turcia.
 
În prezent, vasul este ancorat în Dana 9 a Portului Midia, de unde va pleca în mini-croaziere spre Portul Tomis, începând chiar din acest week-end.
 
Cu o capacitate de 780 de locuri pe scaune, dispuse pe cele trei punți ale vasului, acesta își va primi oaspeții în cele mai sigure condiții anti-Covid, spune Adrian Sasu, manager general Alezzi Yacht.
 
„Alezzi este un yacht catamaran construit în Turcia anul trecut, făcut pe comandă și deținut de SC Stop SRL. Nava a fost proiectată special pentru experiențe unice pe ritmul muzicii, în lumina jocurilor de culori“, a declarat Adrian Sasu, pentru ZIUA de Constanța.
 

Plecări pe mare din acest week-end

 
Totodată, acesta a explicat că la bordul navei se vor respecta toate măsurile anti-Covid prevăzute de legislația în vigoare.
 
În acest sens, managerul general a precizat că nu este obligatoriu ca persoanele care își doresc să urce la bordul vasului să fie vaccinate, dar că este recomandat acest lucru, alături de testarea Covid sau de testul privind anticorpii.
 
Experiențele Alezzi vor începe chiar din acest week-end, conform sursei citate, fiind programate ieșiri în larg, începând de joi, 29 aprilie 2021.
 
Pe perioada mini-vacanței de Paște și 1 Mai, yachtul va avea mini-croazierele vor fi organizate începând de joi și până luni inclusiv, între orele 16.00-19.00.
 
„Sâmbătă, de 1 Mai, vom avea și o ieșire specială, o ieșire de tip «family», astfel că și copiii vor putea urca la bordul Alezzi, mini-croaziera fiind programată să se desfășoare între orele 10.00 – 14.00“, a declarat Adrian Sasu.
 
De asemenea, acesta a mai precizat că suma ce trebuie achitată pentru ieșirea de tip „family“ este de 250 de lei / persoană, suma incluzând și mâncarea, iar pentru restul ieșirilor, prețul biletului este de 350 de lei / persoană.
 
Îmbarcarea se face cu o oră înainte de plecare, iar mini-croaziera are ca punct de plecare Dana 9 a Portului Midia, unde este ancorat yachtul, urmând ca vasul să ajungă spre Portul Tomis – Cazino.
 
Rezervările se fac online, pe site-ul yachtului și, în vederea respectării măsurilor anti-Covid în vigoare privind distanțarea fizică, anumite mese vor fi automat blocate în sistem, pentru a nu se depăși limitele capacității de funcționare stabilite de autoritățile în drept.
 

Oficial, de la Registrul Comerțului

 
Yachtul catamaran Alezzi este deținut de firma constănțeană Stop SRL, în care pachetul majoritar este deținut de omul de afaceri Costică Zelca.
 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 26 aprilie 2021, compania Stop SRL a fost înființată în anul 1993 și are sediul social în Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 202A.
 
Capitalul social subscris este de 596.000 de lei integral vărsat, iar aacționari sunt Silvia Zelca, ce deține 10%, și Costică Zelca, ce deține pachetul majoritar însumând 90%.
 
Administrator cu puteri depline este Adrian Zelca.
 
Domeniul de activitate principal este reprezentat de „hoteluri și alte facilități de cazare similare“.
 
Firma are puncte de lucru în Mamaia, Năvodari, Constanța și Ovidiu.
 
În anul 2018, cu 144 de salariați, compania a avut un profit net de 5.955.979 de lei și o cifră de afaceri netă de 21.981.513 lei.
 
În 2019, cu 120 de salariați, profitul net a fost de 8.926.899 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 19.233.125 de lei.
 
La momentul consultării Registrului Comerțului, nu existau înregistrări privind situația financiară pentru anul 2020.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce se construiește:
Alezzi Beach Resort SRL modifică blocul din Mamaia Nord. Dorește supraetajarea imobilului și modificarea piscinelor

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii