Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noutăţi din domeniu şi oferte atractive Spectacol estival! În Portul Turistic Tomis Constanţa, a fost deschis Salonul Nautic şi Auto „Tomis Yacht“ (galerie foto)

ro

22 Jun, 2018 00:00 2462 Marime text

Salonul Nautic şi Auto „Tomis Yacht“, ediţia a 21-a, a fost deschis oficial ieri, în Portul Turistic Tomis Constanţa, de către Dănuţ Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, şi de către Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanţa.
 
„Tomis Yacht“ este organizat de CCINA Constanţa, în parteneriat cu Primăria Constanţa, şi poate fi vizitat, în Parcarea din Portul Turistic Tomis Constanţa, până duminică, 24 iunie (inclusiv), în intervalul orar 11.00 - 20.00. Cei interesaţi vor putea admira modele noi şi oferte speciale de ambarcaţiuni de agrement, sportive şi de pescuit; automobile, echipamente şi accesorii pentru sport şi timpul liber.
 
„Îi aşteptăm, pe de o parte, pe constănţeni, dar şi pe turiştii care sunt pe litoral în această perioadă să vină să viziteze târgul. Acest salon îşi propune să menţină vie şi continuă tradiţia organizării la malul mării a unei manifestări expoziţionale dedicate în primul rând iubitorilor de sporturi nautice. Manifestarea nu e atât de mare pe cât ne-am dori noi, dar, dacă vom reuşi, an de an, să contribuim cu câte puţin la această dorinţă a constănţenilor în primul rând, dar nu numai a lor, de a practica sporturi nautice, probabil că, în câţiva ani, vom constata că Portul Turistic Tomis este neîncăpător. Şi în acest an avem premiere expoziţionale“, a declarat Dănuţ Jugănaru.

Expun 15 firme 

Ediţia din acest an a târgului reuneşte 15 firme, care expun pe o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi. Se vor putea vedea şi achiziţiona: ambarcaţiuni, de diferite tipuri şi mărimi, produse în ţară şi din import, caiace şi canoe, bărci gonflabile, platforme gonflabile şi pontoane plutitoare, motoare inboard şi outboard, remorci pentru tractat bărci, servicii de pază şi protecţie specializate, accesorii şi bijuterii cu tematica nautică, piese de schimb şi accesorii pentru ambarcaţiuni, autoturisme.

„Vă felicit pentru perseverenţă“ 

„În primul rând, vreau să vă felicit pentru perseverenţă. Am observat că, atunci când face o promisiune comunităţii, CCINA Constanţa merge până la capăt. Sunt convins că iubitorii manifestărilor de gen apreciază foarte mult «încăpăţânarea» dumneavoastră de a menţine această tradiţie la Constanţa. De asemenea, mă bucur să văd că, de la an la an, veniţi cu noutăţi. Acest eveniment este un prilej de unire, pentru că mulţi dintre beneficiari vor fi cei de pe apele mai line. Vă doresc să creşteţi de la an la an. Avem nevoie de mai mult decât Portul Turistic Tomis. Avem nevoie ca pe întreg litoralul românesc să poţi construi un traseu de popas, de relaxare. Tradiţia este cea care ne dă identitate şi vă felicit pentru că, dincolo de un eveniment de business, dumneavoastră contribuiţi la menţinerea identităţii oraşului nostru“, a arătat primarul Decebal Făgădău.

Se simte creşterea interesului pentru sporturile nautice  

Aşa cum este firesc, aici, la malul mării, în ultimii ani se simte creşterea interesului pentru sporturile nautice, drept dovadă, atât producătorii autohtoni, cât şi importatorii şi prestatorii de servicii din domeniu s-au pregătit să prezinte publicului constănţean noutăţile din domeniu şi oferte atractive, pe toată perioada târgului. Ediţiile precedente s-au bucurat de succes, fiind apreciate de către expozanţi şi vizitatori, răsplătind, astfel, eforturile organizatorului, întrucât din ce în ce mai mulţi constănţeni şi turişti din întreaga ţară aleg să îşi petreacă timpul liber practicând sporturi nautice.

Eforturi apreciate 

„Toate acestea vor face din Salonul Nautic şi Auto «Tomis Yacht» un spectacol estival, o apariţie firească, la malul mării, un motiv în plus pentru a fi mai aproape de cei care iubesc marea, yachtingul, pescuitul, sporturile de apă, maşinile şi aventura. Apreciem, în mod deosebit, eforturile celor care au răspuns invitaţiei noastre, fiind prezenţi, ca expozanţi, la cea de-a 21-a ediţie a târgului şi contribuind, astfel, la continuarea tradiţiei de la malul Mării Negre“, au mai precizat organizatorii târgului.

Mai mult decât o simplă expoziţie 

Salonul Nautic si Auto „Tomis Yacht“ reprezintă mai mult decât o simplă expoziţie, fiind locul în care cei cu adevărat pasionaţi se reîntâlnesc, de fiecare dată, cu plăcere şi împărtăşesc aceeaşi emoţie. Un motiv în plus pentru a vizita târgul ar fi ofertele unice, valabile doar pe durata expoziţiei, cu care expozanţii şi-au obişnuit vizitatorii, în fiecare an, dar şi prezenţa inedită a ambarcaţiunilor, accesoriilor nautice şi a autoturismelor expuse, reunind, astfel, două hobby-uri speciale.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii