Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie se transformă într-un tărâm de basm (galerie foto)

ro

27 Jan, 2020 13:53 3048 Marime text

Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie devine un loc din ce în ce mai atractiv pentru cei mici, iar asta au putut observa toți cei care i-au trecut pragul în ultimul timp. Încă de la intrare, vizitatorii sunt întâmpinați de porți aidoma turnurilor unui castel din povești. Trei porți de acces din Țara Piticilor au fost amenajate în stil medieval, iar scena aflată în curtea parcului de trei ani s-a transformat într-un castel cu neînfricați și bravi cavaleri, frumoase prințese, jokeri, regi, regine și dragoni.

„Gândindu-ne la Țara Piticilor, care e un brand de succes, ce are deja 16 ani, am considerat că ar fi un lucru deosebit ca vizitatorii care vin în acest parc de distracții să simtă că pășesc pe un tărâm special. Am dorit să creăm un univers al basmelor copilăriei”, a spus directorul RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe.


Primăria Constanța, prin RAEDPP, și-a propus să finalizeze în cursul anului 2020 povestea pe care a început-o și va aduce constănțenilor și alte surprize plăcute. „Este doar începutul și vă rugăm să tolerați eventualul disconfort creat din pricina lucrărilor care se vor desfășura. Nu vom închide parcul decât în situații excepționale”, a precizat directorul RAEDPP.


Sursă foto: RAEDPP Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii