Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident la Medgidia. Trei tineri prinși de jandarmi cu substanțe interzise (FOTO)

ro

25 Mar, 2024 14:44 584 Marime text



Substanţe interzise depistate de jandarmii din Constanța! 

Ieri, 24.03.2024, în jurul orei 23:30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflați în timpul unei misiuni de patrulare în municipiul Medgidia au observat, în stația de taxiuri situată la intersecția străzilor Ovidiu și Republicii, trei bărbați al căror comportament le-a atras atenția.

Din cauza comportamentului suspect al celor trei tineri, jandarmii i-au legitimat și ulterior i-au controlat corporal. În urma controlului jandarmii au găsit asupra fiecăruia dintre cei trei bărbați câte un pachețel învelit în plastic, în interiorul pachețelelor fiind muguri vegetali de culoare galben-verzuie cu miros specific. Cei trei tineri și-au asumat în fața oamenilor legii deținerea substanțelor interzise pentru consum propriu, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța. 


Persoanelor în cauză li s-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), iar substanțele găsite asupra lor au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliție abilitate pentru continuarea cercetărilor.


foto: IJJ Constanța



Citește și:

Știri ConstanțaCe a descoperit Poliția pe strada Tudor Vladimirescu din Medgidia?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii