Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studiu de oportunitate pentru concesionarea serviciului public de transport local de persoane prin curse regulate în municipiul Constanța către CT BUS

ro

07 Apr, 2021 00:00 1504 Marime text
  • Achiziție publică în vederea elaborării unui studiu de oportunitate pentru concesionarea serviciului public de transport local de persoane prin curse regulate în municipiul Constanța
  • Valoarea totală estimată a contractului este de 119.750 lei
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19.04.2021 în SEAP.


Municipalitatea organizează achiziție publică în vederea elaborării unui studiu de oportunitate -studiu de fundamentare a deciziei de concesionare a serviciului public de transport local de persoane prin curse regulate în municipiul Constanța și pregătirea contractului de Servicii Publice pe termen lung.
Valoarea totală estimată a contractului este de 119.750 lei.

Obiectul contractului este de elaborare a documentației necesare conform prevederilor legale pentru delegarea gestiunii serviciului de transport public de către Primăria municipiului Constanta.
În cadrul activității de consultanță se vor elabora și preda către beneficiar următoarele: a) Studiul de Oportunitate b) Proiectul contractului de delegare in conformitate cu Reg. CE Nr. 1370/2007 c) Caiet de sarcini pentru stabilirea condițiilor de prestare a serviciului public de transport local de persoane prin curse regulate în municipiul Constanța d) Actualizarea regulamentul serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în municipiul Constanța.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chitac - Primar, Felicia-Nadina Ovanesian – Administrator public, Rusu Ionut - Viceprimar, Cocargeanu Florin–Daniel - Viceprimar, Gospodaru Georgiana – Secretar general, Frigioiu Marcela – Director executiv, Gheorghe Georgeta – Director executiv adjunct, Dobre Oana – Șef serviciu, Petcu Lenuța – Șef serviciu, Niță Mihaela – Director executiv, Drăgan Andreea – Șef serviciu, Georgescu Raluca Florența – Director executiv, Constantinescu Horia Miron – Director executiv adjunct și Paiu Elena Gabriela – Șef serviciu.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19.04.2021, ora 15:00 în SEAP.
“Când a fost atribuit contractul de servicii publice către CT BUS, urgența de a rezolva situația nu a permis efectuarea studiilor necesare impuse de legislație. De aceea se fac acum, înainte de reînnoirea contractului care este prevazută pentru luna octombrie a.c.”, a precizat biroul de presă al Primăriei Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii