Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:31 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Străinii pot fi proprietari pe un sector de Dunăre Un teren situat în albia minoră a Dunării, scos la licitaţie de ABADL

ro

12 Nov, 2016 00:00 1026 Marime text
Administraţia Naţională Apele Române - ABADL organizează licitaţie publică pentru închirierea unui teren de 1.600 mp - albia minoră a fluviului Dunărea, km 317 + 600 - 317 + 640, situat în localitatea Rasova, sectorul inferior al Dunării. Respectivul teren poate fi închiriat pentru doi ani.
 
La licitaţie poate participa orice persoană fizică sau juridică de drept privat română sau străină care cumpără caietul de sarcini, care depune o ofertă şi care constituie garanţia de participare. Pentru desfăşurarea procedurii licitaţiei publice, este obligatorie participarea a cel puţin doi ofertanţi pentru fiecare bun propus spre închiriere. Caietul de sarcini se poate procura de la sediul ABADL - Biroul Mecanism Economic şi Sinteze Economice - din Constanţa, strada Mircea cel Bătrân nr. 127. Preţul unul caiet de sarcini este de 248 de lei (TVA inclus).
 
Ofertele pentru licitaţie se vor depune la secretariatul ABA Dobogea - Litoral. Ofertantul trebuie să constituie garanţia de participare la licitaţie, în cuantum de 10% din valoarea de pornire a chiriei anuale pentru bunul imobil ce face obiectul licitaţiei. Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul ABADL, la data de 9.12.2016, ora 11.00.
 

Citeşte şi

Afacere garantată pe 10 ani! Terenuri în cuveta lacurilor Tăbăcărie şi Techirghiol, date în chirie de ABADL (document)
 
Închiriere pe zece ani! Mai multe suprafeţe din cuvetele lacurilor din judeţul Constanţa, scoase la licitaţie de ABADL
 
Proprietar pe Tăbăcărie pentru zece ani O suprafaţă din cuveta lacului, scoasă la licitaţie de ABADL (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii