Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Poliția locală a sancționat proprietarul unor capre lăsate nesupravegheate pe drumurile publice (FOTO)

ro

23 Sep, 2023 09:13 1225 Marime text
Polițiștii locali au fost sesizati cu privire la faptul că pe un drum public din municipiul Constanța, mai multe capre au fost lăsate nesupravegheate.

În urma activităţilor specifice desfăşurate, a fost identificat proprietarul care a fost sancționat contravențional pentru nesupravegherea animalelor astfel încât să nu treacă sau să rămână libere pe drumurile publice, spații verzi și terenuri în perimetrul construibil al municipiului Constanța, în conformitate cu prevederile H.C.L Constanța nr. 77 privind aprobarea Regulamentului privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, art 12, pct.10, lit.f., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

Vă reamintim că poliţiştii locali monitorizează în permanenţă întreg municipiul Constanţa şi manifestă toleranţă zero faţă de persoanele care încalcă prevederile legale.

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetăţenii şi îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legii la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro, mai punctează sursa citată. 

foto: Primăria Constanța 


Citește și:

Scene de impact surprinse de pasagerii unei nave, pe Canalul Sulina. Un șacal a dat iama într-o turmă de capre (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii