Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Control la un container sosit din China! Ce au descoperit inspectorii vamali din Constanța (FOTO)

ro

31 Oct, 2023 11:25 1635 Marime text
Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de 322.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanța articole electronice susceptibile de a fi contrafăcute, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, în valoare de aproximativ 322.000 lei.

În data de 30.10.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, transmite Garda de Coastă. 

În fapt, în data de 26.10.2023, o echipă comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud a efectuat controlul fizic asupra unui container încărcat cu bunuri, sosit din China.

 În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul containerului se aflau aproximativ 50 de ceasuri smart watch, 1560 căști cu fir și 173 căști wireless, care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute, a mai punctat sursa citată. 

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 322.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.


Citește și:

Știri Constanța180 kg de tutun ascunse în lăzile de depozitare de sub remorca unui camion, descoperite în PTF Negru Vodă (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii