Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța 180 kg de tutun ascunse în lăzile de depozitare de sub remorca unui camion, descoperite în PTF Negru Vodă (VIDEO)

ro

31 Oct, 2023 11:19 820 Marime text


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit sub remorca unui camion, în P.T.F. Negru Vodă, mai multe cutii care conțineau aproximativ 180 kg de tutun.

În data de 29.10.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă, pe sensul de intrare în țară,  au efectuat controlul asupra unui autocamion înmatriculat în Bulgaria, condus de către un cetățean bulgar în vârstă de 59 de ani, transmite Garda de Coastă. 

Astfel, în urma controlului specific, polițiștii de frontieră au descoperit în lăzile de depozitare de sub semiremorcă mai multe cutii de carton, care conțineau substanță vegetală specifică tutunului vrac, nedeclarată.

Ca urmare a celor constatate, la fața locului s-a prezentat o echipă operativă din cadrul Autorității Vamale Române care au prelevat și ridicat probe de substanță vegetală în vederea expertizării, a mai punctat sursa citată, a mai punctat sursa citată. 

Poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu în vederea întocmirii actelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă iar întreaga cantitate de tutun a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.


Citește și:

Parfumuri şi încălţăminte sport contrafăcute, în valoare de 193.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră din Constanța (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii