Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Conflict spontan în comuna Cuza Vodă. Au intervenit polițiștii

ro

30 Dec, 2023 15:35 870 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 30 decembrie 2023, în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Cuza Vodă, a avut loc un conflict spontan între aproximativ 10 de persoane. 
     
La data de 30 decembrie 2023, în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Cuza Vodă,  a avut loc un conflict spontan între aproximativ 10 de persoane, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

În vederea aplanării conflictului, la fața locului s-au deplasat toate echipajele de poliție din zonă, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi.

În timpul intervenției, luneta autospecialei de poliție a fost spartă de o persoană care ar fi aruncat cu o piatră, urmând a se stabili, în urma cercetărilor, dacă aceasta a fost aruncată cu intenție în direcția autospecialei sau în direcția altor persoane participante la conflict. 

În urma intervenției forțelor de ordine, conflictul a fost aplanat, zona fiind, în continuare, monitorizată de polițiști. 

Două persoane au fost imobilizate și conduse la sediul poliției.

În cauză urmează a fi luate măsuri legale, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Acțiuni de verificare a legalității operațiunilor cu articole pirotehnice la Constanța. Constatări
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii