Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Când și unde are loc dezbaterea pentru acordul de mediu privind Alternativa Techirghiol?

ro

06 Aug, 2023 18:00 2057 Marime text
  • Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, va avea loc în data de 11.09.2023, ora 13
  • Este vorba de proiectul „Alternativa Techirghiol (inclusiv rețele de utilități)”, propus a fi realizat în județul Constanţa, mun/oraș/com. Constanța, Cumpăna, Agigea, Eforie, Techirghiol, Topraisar, Tuzla, 23 August, intravilan, extravilan
 
Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului pentru proiectul dezvoltat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.
 
 Este vorba de proiectul „Alternativa Techirghiol (inclusiv rețele de utilități)”, propus a fi realizat în județul Constanţa, mun/oraș/com. Constanța, Cumpăna, Agigea, Eforie, Techirghiol, Topraisar, Tuzla, 23 August, intravilan, extravilan.
 
Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.
 
Raportul  privind impactul asupra mediului poate fi consultat la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16, vineri, între orele 8-14 şi la adresa titularului. Documentul menţionat este disponibil şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
 
Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, va avea loc în data de 11.09.2023, ora 13, la Pavilionul Expozițional al grădinii Botanice Techirghiol, din strada Aleea Lacuri nr. 3, oraș Techirghiol, județul Constanța.
 
Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentul menţionat, în scris, la Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța, str. Unirii nr. 23, judetul Constanța, sau pe adresa: office@apmct.anpm.ro,  până la data de 11.09.2023.
Varianta de Ocolire Techirghiol va avea profil de drum expres
 
Condiţiile de relief din zona traseului permit adoptarea unei viteze de proiectare de 100 - 120 km/h. În acest sens, CNAIR urmăreşte construcţia unei legături rutiere rapide între autostrada A2 şi sudul litoralului, astfel că Varianta de Ocolire Techirghiol va avea profil de drum expres. Drumul expres Varianta de Ocolire Techirghiol are rolul de a prelua traficul de pe autostrăzile A2, A4 şi de a-l dirija spre litoralul de sud al Mării Negre, respectiv Punctul de trecere a frontierei cu Bulgaria. Traseul drumului va avea o lungime totală de 25,875 km. Acesta începe din intersecţia drumurilor naţionale DN 39 cu DN 39A, zona pasajului RO-RO, la intrarea în localitatea Eforie, şi se desfăşoară pe direcţia nord-sud, trece prin apropierea localităţilor Eforie, Techirghiol, Moviliţa, Biruinţa, Moşneni şi 23 August.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și
 
CNAIR depune documentele pentru obținerea acordului de mediu pentru Alternativa Techirghiol
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii