Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiții bugetate prin Programul „Anghel Saligny” Se extinde rețeaua de drumuri a județului Constanța!

ro

18 Feb, 2024 11:35 1821 Marime text



Se va extinde rețeaua de drumuri a județului Constanța, cu o lungime totală de aproximativ 34,6 km, prin implementarea a două proiecte în valoare de aproximativ 140 de milioane de lei.
Pe lângă Alternativa Techirghiol, județul va are două noi rute de care vor beneficia constănțenii, dar și toți cei care doresc să ajungă în sudul litoralului românesc în perioada aglomerată a anului.

Astfel, se va construi un drum ce va conecta localitățile Tuzla și Biruința (DJ391) iar al doilea tronson va lega localitățile Techirghiol și Arsa prin banii alocați din Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin intermediul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Aproape un milion de lei pune la bătaie CJC pentru documentațiile necesare reabilitării DJ391 pe tronsonul Mangalia-Albești-Negru Vodă
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii