Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stație de autobuz din cartierul constănțean Poarta 6, vandalizată de un minor. Ce măsuri vor lua polițiștii locali (VIDEO)

ro

27 Mar, 2024 14:51 660 Marime text
foto: DGPL ConstantaPolițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice au identificat recent un minor care a vandalizat peretele unei stații de autobuz, situată pe strada Brizei din cartierul constănțean Poarta 6. Potrivit DGPL Constanța, minorul a realizat mai multe desene tip graffiti, fiind identificat prin intermediul înregistrărilor camerelor de supraveghere instalate în zonă.

„In situația în care persoana în cauză este minoră și nu poate fi sancționată contravențional,  se poartă discuții cu unul dintre părinții acesteia, conform prevederilor art. 1.372 din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, referitor la neîndeplinirea obligațiilor legale ale acestuia de a supraveghea un minor și de a  răspunde de prejudiciul cauzat de acesta.

Și de această dată părinții vor plăti pentru faptele copilului minor. Reiterăm angajamentul nostru pentru restaurarea stării inițiale a  stației afectate prin intervenția serviciului de specialitate.

În efortul nostru de prevenire și combatere a faptelor antisociale, sprijinul comunității este esențial. Apreciem spiritul civic al cetățenilor și îi îndemnăm să continue să ne semnaleze orice fapte care contravin normelor legale în vigoare, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro“ - au mai precizat reprezentanții DGPL Constanța.


Programul dispeceratului Direcției Generale Poliția Locală Constanța este disponibil 24/7. Cetățenii care dispun de informații utile pentru identificarea persoanelor implicate în actele de vandalism sunt încurajați să le transmită polițiștilor locali prin căile de comunicare specificate mai sus. Vor fi întreprinse măsurile legale corespunzătoare în urma colaborării.

Citește și: 

Primăria ConstanțaSancțiuni pentru o persoană care a vandalizat bănci din apropierea Școlii Gimnaziale nr. 36 „Dimitrie Știubei” (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii