Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Sancțiuni pentru o persoană care a vandalizat bănci din apropierea Școlii Gimnaziale nr. 36 „Dimitrie Știubei” (FOTO)

ro

25 Mar, 2024 16:57 578 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
 
  • Polițiștii locali responsabili cu menținerea ordinii și liniștii publice au identificat o persoană care a vandalizat băncile din apropierea Școlii Gimnaziale nr. 36 „Dimitrie Știubei”.
 
Polițiștii locali responsabili cu menținerea ordinii și liniștii publice au identificat o persoană care a vandalizat băncile din apropierea Școlii Gimnaziale nr. 36 „Dimitrie Știubei”, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Această persoană a deteriorat copertina unei bănci, fiind identificată pe baza înregistrărilor camerelor de supraveghere amplasate în zonă.
 
Deoarece persoana implicată este minoră și nu poate fi sancționată contravențional, s-au purtat discuții cu unul dintre părinții săi. În conformitate cu prevederile articolului 1.372 din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, persoana responsabilă legal de supravegherea minorului va răspunde pentru prejudiciul cauzat de acesta.
 
Subliniem faptul că banca vandalizată va fi reparată și înlocuită prin intermediul serviciului de specialitate, iar Primăria municipiului Constanța va solicita despăgubiri civile.
 
În cadrul eforturilor noastre de prevenire și combatere a infracțiunilor, sprijinul comunității este esențial fapt pentru care apreciem spiritul civic al cetățenilor și îi îndemnăm să continue să ne semnaleze orice fapte care încalcă legislația în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau prin e-mail la adresa politia.locala@primaria-constanta.ro, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța: Gecos Consult SRL va superaveghea lucrările de reamenajare, modernizare și modificare a fațadei la Galeria de Arta (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii