Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sos! Vesta de salvare salvează vieți”, campanie de conștientizare derulată de Autoritatea Navală Română

ro

17 Jul, 2023 09:46 785 Marime text
Foto: pexels

Autoritatea Navală Română desfășoară în perioada 17 iulie - 15 septembrie campania de informare și conștientizare “Sos! Vesta de salvare salvează vieți”
 
„Astfel, în zonele de agrement nautic din toată țara, pe lângă activitatea de control pe care colegii nostri o desfășoară, aceștia stau de vorbă cu cei care dețin ambarcațiuni de agrement, dar și cu cei care sunt pasageri în astfel de ambarcațiuni și le explică pericolele la care se expun dacă aleg să nu poarte vesta de salvare”, se artă în comunicatul transmis de ANR.
 
Ei mai menționează că pliantele în care se explică rolul fundamental pe care vesta de salvare îl are sunt împărțite în această perioadă și totodată pe pagina de Facebook a Autorității Navale Române se vor posta materiale ce vor avea ca subiect siguranța atunci când practicăm sporturi pe apă sau când alegem o plimbare pe apă.
 
Potrivit datelor centralizate din Registrul Matricol al Ambarcaţiunilor de Agrement şi în Registrul de Evidenţă al Ambarcaţiunilor de Agrement, în momentul de față sunt înmatriculate, respectiv înscrise în evidenţă, un număr total de 12.611 ambarcaţiuni de agrement.
            
Toți cei care sesizează nereguli în ceea ce privește purtarea vestei de salvare sunt rugați să contacteze căpitănia de port din zona în care se află. Lista completă cu numerele de telefon ale căpităniilor din întreaga țară se regăsește pe pagina web a Autorității Navale Române (https://portal.rna.ro/c%C4%83pit%C4%83nii/contact-capitanii).
 
Citește și:
Licitații Constanța Autoritatea Navală Română a atribuit două contracte unor firme specializate în soft-uri (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii