Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, reţinută de procurorii DNA

ro

28 Feb, 2020 18:52 2129 Marime text

 Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost reţinută vineri de procurorii DNA.

Anchetatorii au indicii referitoare la implicarea acesteia într-un caz de corupţie legate de achiziţionarea unor echipamente de combarere a coronavirusului. Oficial, DNA nu a oferită nicio informaţie până la această oră, scrie romaniatv.net.

Sorina Pintea a fost reţinută. Potrivit unor surse judiciare, reţinerea Sorinei Pintea ar fi fost făcută în urma unui flagrant. Sorina Pintea urmează să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.  Pintea este  manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare.

Potrivit unor surse judiciare, ancheta în cazul Sorinei Pintea vizează un contract de achiziții a unor echipamente medicale folosite la combaterea noului coronavirus. Suma suspectată este de 120.000 de euro.

Reprezentanţii DNA au confirmat, la solicitarea stiripesurse.ro, că procurorii anticorupţie desfăşoară o acţiune de flagrant în biroul Sorinei Pintea, fost ministru al Sănătăţii, de la Spitalul Judeţean Baia Mare.

"Este vorba despre un flagrant, care vizează o procedură de achiziţii publice. Acţiunea nu s-a încheiat încă. Persoana vizată va fi adusă la Bucureşti pentru a audieri", au declarat reprezentanţii biroului de presă al DNA, pentru stiripesurse.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii