Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi băuți, sancționați de polițiștii constănțeni. Unul dintre ei a provocat un accident rutier

ro

28 Jul, 2020 14:29 967 Marime text
  • Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri constănțeni.
La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe strada Viorelelor din municipiul Constanța, iar în momentul efectuării unui viraj la stânga - în intersecția cu strada Pajurei, a pătruns pe sensul opus, intrând astfel în coliziune cu un vehicul.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei din al doilea autoturism. Polițiștii au stabilit că barbatul în cauză se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 01.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Independenței din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 05.20, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche - 2 Mai au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus o autoutilitară pe strada Falezei din localitatea Vama Veche, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii