Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:07 28 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația intervențiilor MApN Unde acționează militarii pentru limitarea răspândirii COVID-19

ro

25 Apr, 2020 11:29 1438 Marime text

În perioada 24 aprilie, ora 6.00 – 25 aprilie, ora 6.00, un număr de 2.342 militari și 448 mijloace tehnice au acționat, în București și în țară, în 440 misiuni de întărire a prezenței, asigurarea fluidizării traficului și sprijin triaj epidemiologic la punctele de trecere a frontierei, paza unor obiective preluate de la Jandarmeria Română, patrulare și sprijinirea forțelor MAI în activități de ordine publică în Capitală și în alte localități din țară, transport de echipamente medicale și alte materiale, însoțire convoaie de transport persoane.

În același interval, la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” au fost prelucrate un număr de 763 teste pentru depistarea infectării cu SARS-CoV-2, fiind în curs de finalizare un număr de 537 de probe.

Militarii Batalionului 49 Apărare CBRN „Argeș” din Pitești continuă misiunea de decontaminare și dezinfectare a căilor rutiere din municipiul Suceava.

De asemenea, la Timișoara, în incinta stadionului CFR, s-a finalizat ridicarea corturilor din zona de carantină și continuă instalarea modulelor Sistemului Modular Medical de Izolare și Tratament.

Ti-a placut articolul?

Comentarii