Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația gunoaielor Prefectul Capitalei a aprobat declararea stării de alertă în Sectorul 1!

ro

23 Jul, 2021 10:23 1352 Marime text

 
  • Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunţat, vineri, că a transmis către Comitetul local pentru situaţii de urgenţă acordul pentru declararea stării de alertă în Sectorul 1 în privinţa neridicării deşeurilor.
În urmă cu doar câteva minute, prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunţat faptul că a trimis deja către Comitetul Local de Urgenţă acordul de a se instaura starea de alertă la nivelul Sectorului 1, potrivit Antena 3.

Vorbim de o stare de alertă care îi va permite edilului Sectorului 1 să încheie un contract de salubritate fără licitaţie, fără dezbatere publică. Este vorba despre o atribuire directă care se va întinde doar pe perioada stării de alertă. În primă fază, pe 30 de zile. Starea de alertă va intra în vigoare încă din această noapte, de la ora 00.00.

În aceste 30 de zile, Clotilde Armand trebuie să vină cu o altă firmă pentru a face curăţenie la nivelul Sectorului 1. Această stare de alertă se poate prelungi doar după o serie nouă de analize făcute de Garda de Mediu, Agenţia de Mediu şi Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.

Ieri, pana la ora 18.00, cele trei institutii nu au dat semnale cum ca ar fi nevoie de o stare de alerta, insa prefectul Capitalei spunea ca asteapta inca o serie de lamuriri din partea Primariei Sectorului 1. In aceasta dimineata le-a primit.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii