Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sibiu O fată în vârstă de 21 de ani a murit după ce a fost lovită de o mașină a poliției, în timp ce traversa strada

ro

28 Dec, 2021 16:10 1465 Marime text
 
  • O fată în vârstă de 21 de ani a murit luni seara, 27 decembrie a.c. în urma unui accident rutier petrecut în Agnita, județul Sibiu, după ce o mașină de poliție ar fi lovit-o în timp ce traversa carosabilul.
 
În accident a fost implicat un polițist din cadrul Postului de Poliție Brădeni, aflat la volanul unei autospeciale de poliție. Accidentul a avut loc la în această seară, în jurul orei 21,30, pe strada 1 Decembrie din orașul Agnita, conform turnulsfatului.ro

Din primele cercetări efectuate la locul producerii evenimentului a rezultat faptul că polițistul, aflat în timpul serviciului, în timp ce conducea autospeciala pe direcția Agnita - Sighișoara, ar fi lovit o tânără în vârstă de 21 de ani, localnică, ce traversa partea carosabilă, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
 
La locul accidentului au intervenit un echipaj SMURD și unul al Ambulanței Sibiu. La sosirea salvatorilor tânăra se afla în stare de inconștiență. S-au aplicat manevre de resuscitare, din păcate, fără răspuns, aceasta fiind declarată decedată.
 

„În cauză, se întocmesc actele pentru efectuarea de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. La finalul cercetărilor va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Agnita“, se arată în informarea IPJ Sibiu.

 
De asemenea, la nivelul I.P.J. Sibiu, se efectuează verificări interne cu privire la respectarea de către polițist a normelor de conduita profesională, iar în funcție de rezultatul anchetei penale, vor fi luate măsuri legale în consecință.

Sursă foto: arhivă ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii