Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanța, anunț pentru cei care doresc să beneficieze de anularea accesoriilor (majorărilor de întârziere)

ro

06 Oct, 2020 14:00 1874 Marime text


Contribuabilii constănțeni pot beneficia de anularea accesoriilor (majorărilor de întârziere) dacă depun o cerere de anulare a acestora până pe data de 15 decembrie 2020, inclusiv, în conformitate cu HCL nr. 182/30.06.2020 privind instituirea unor facilităţi fiscale la nivelul municipiului Constanţa.
 
Pentru a beneficia de anularea majorărilor de întârziere contribuabilii trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
- să achite toate obligațiile bugetare principale restante la 31 martie2020 inclusiv, până la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor (majorărilor de întârziere);
- să achite toate obligațiile bugetare principale și accesorii (majorări de întârziere) cu termene de plată cuprinse între data de 1 aprilie 2020 și data depunerii cererii de anulare a accesoriilor (majorărilor de întârziere), inclusiv;
- să depună o cerere de anulare a accesoriilor (majorărilor de întârziere) după îndeplinirea în mod corespunzător a condițiilor prevăzute mai sus, dar nu mai târziu de 15 decembrie 2020.
 
Contribuabilii care vor să beneifieze de anularea accesoriilor (majorărilor de întârziere) pot să depună o notificare în acest sens, putând să îsi achite debitul și în mod eșalonat, până cel târziu la data de 15 decembrie 2020, inclusiv.
 
Cererile și notificările pot fi depuse la ghișeele SPIT, trimise prine-mail sau prin poștă la următoareleagenții fiscale:
• Agențiafiscală nr.1, CentrulComercial TOM, stand B6b, e-mail: ag1@spit-ct.ro;
• Agențiafiscală nr.2, StradaNicolaeGrindeanu, nr.66, e-mail:ag2@spit-ct.ro;
• Agențiafiscală nr.3, StradaSulmona, nr.22, e-mail: ag3@spit-ct.ro;
• Agențiafiscală nr.4, StradaBadeaCârțan nr. 3, e-mail: ag4@spit-ct.ro;
• Agențiafiscală nr.5, Bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C (City Park Mall),
e-mail: ag5@spit-ct.ro;
• Agențiafiscală nr. 6 , Bd. Tomis nr. 112,e-mail: ag6@spit-ct.ro.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii