Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:28 05 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință, mâine, la Guvernul României. Un proiect, despre instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic

ro

28 Jun, 2021 20:23 534 Marime text
  • Ședință de Guvern, mâine, 29 iunie. 
Agenda ședinței de Guvern poate fi completată cu proiecte de acte normative incluse pe lista suplimentară.

Iată agenda ședinței de Guvern:

PROIECTE DE LEGI

PROIECT DE LEGE pentru modificarea şi completarea Anexei la Legea nr. 339/2005 privind regimul juridic al plantelor, substanţelor şi preparatelor stupefiante şi psihotrope.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/LG-7.pdf

PROIECT DE LEGE pentru modificarea şi completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 43/2007 privind introducerea deliberată în mediu a organismelor modificate genetic.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/LG-8.pdf

PROIECT DE LEGE pentru ratificarea Protocolului semnat la Ierusalim, la 3 noiembrie 2020,de modificare a Convenţiei între Guvernul României şi Guvernul Statului Israel pentru evitarea dublei impuneri şi prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit, semnată la Ierusalim la 15 iunie 1997.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/LG-9.pdf

PROIECT DE LEGE pentru ratificarea Tratatului dintre România și Regatul Thailandei privind transferarea persoanelor condamnate, semnat la New York la 25 septembrie 2019.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/LG-10.pdf
 
PROIECTE DE ORDONANȚE DE URGENȚĂ

PROIECT DE ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ pentru modificarea art. 15 alin. (4) din Legea nr. 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, precum și pentru completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/OUG-13.pdf

PROIECT DE ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ privind prorogarea unui termen.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/OUG-12.pdf
 
PROIECTE DE HOTĂRÂRI

PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2021 al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, instituţie publică aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/HGNF.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru modificarea art. 3 alin. (1) lit. a) din Hotărârea Guvernului nr. 144/2016 privind atribuţiile, organizarea şi funcţionarea caselor de pensii sectoriale din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne şi Serviciul Român de Informaţii.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/HG-72.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 616/2015 privind aprobarea finanţării din bugetul Fondului pentru mediu a acţiunilor multianuale necesare programului "Colectarea, prelucrarea şi crearea de mecanisme şi instrumente de promovare a datelor şi informaţiilor necesare întocmirii rapoartelor către Comisia Europeană, Agenţia Europeană de Mediu şi Secretariatele Convenţiilor internaţionale din domeniul protecţiei mediului" desfăşurat în perioada 2015-2021, cu modificările și completările ulterioare.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/HG-73.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea datelor tehnice și actualizarea valorii de inventar a unui imobil reprezentând teren aferent DN 7D identificat cu nr. M.F. 144794 în anexa nr. 16 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și transmiterea unui sector de drum naţional, inclusiv a terenului aferent, din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, în domeniul public al județului Vâlcea, precum şi declasarea acestuia din categoria funcţională a drumurilor de interes naţional şi încadrarea acestuia în categoria funcţională a drumurilor de interes județean.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/HG-74.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea și completarea inventarului bunurilor din domeniul public al statului, administrate de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii și concesionate Companiei Naționale de Căi Ferate ''CFR''-S.A, prevăzute în anexa nr.16 la Hotărârea Guvernului nr.1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/HG-80.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind actualizarea valorii de inventar a unor imobile aflate în domeniul public al statului și administrarea Institutului Național de Neurologie și Boli Neurovasculare, instituție subordonată Ministerului Sănătății.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/HG-76.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind actualizarea valorilor de inventar precum şi modificarea și completarea descrierii tehnice ale unor imobile cuprinse în anexa nr. 40 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/HG-79.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind actualizarea valorii de inventar și comasarea unor imobile aflate în domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul General pentru Imigrări.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/NFHGANEXE.pdf

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea datelor de identificare și actualizarea valorilor de inventar ale unor bunuri aflate în domeniul public al statului și în administrarea Administrației Prezidențiale și pentru modificarea Anexei nr. 19 la Hotărârea Guvernului nr. 1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/HG-78.pdf
 
MEMORANDUMURI

MEMORANDUM cu tema: Aprobarea Planului anual de transpunere a directivelor UE-2022.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/MEMO-11.pdf

MEMORANDUM cu tema: Aprobarea semnării Convenției privind Organizația Internațională de Asistență Maritimă pentru Navigație.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/MEMO-12.pdf

MEMORANDUM cu tema: Deblocarea parțială a reținerii de 10% instituite conform Legii 500/2002 a finanțelor publice cu modificările și completările ulterioare asupra creditelor de angajament și a creditelor bugetare aprobate Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale prin Legea 15/2021 a bugetului de stat pe anul 2021 la titlul Subvenții din cadrul capitolului 83.01 Agricultură, Silvicultură, Piscicultură și Vânătoare.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/MEMO-13.pdf
 
NOTE

NOTĂ cu tema: Aprobarea transmiterii unei cereri către Consiliul Local al Municipiului Târgoviște, județul Dâmbovița, în scopul adoptării de către acesta a unei hotărâri privind trecerea unui imobil din domeniul public al Municipiului Târgoviște în domeniul public al statului, în vederea dării în administrarea Ministerului Afacerilor Interne prin Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/NOTA-7.pdf

NOTĂ cu tema: Aprobarea transmiterii de către Guvern, prin Secretariatul General al Guvernului, a unei cereri către Consiliul Local al Municipiului Iași, privind emiterea unei hotărâri care are ca obiect transmiterea imobilelor teren și construcții, situate în municipiul Iași, str. Codrescu nr. 6 și str. Sărăriei nr. 189, din domeniul public al Municipiului Iași, în domeniul public al statului în vederea dării acestuia în administrarea Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași, instituție aflată în coordonarea Ministerului Educației.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/NOTA-8.pdf

NOTĂ cu tema: Aprobarea transmiterii unei cereri către Consiliul Județean Vâlcea, în scopul adoptării de către acesta a unei hotărâri privind trecerea unei construcții din domeniul public al județului Vâlcea în domeniul public al statului, în vederea dării în administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul de Poliție al Județului Vâlcea.

Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/1/wp-content/uploads/2021/06/NOTA-9.pdf
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii