Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:18 04 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se modernizează Canalul Dunăre - Marea Neagră și Canalul Poarta Alba - Midia, Năvodari, în vederea creșterii siguranței navigației (document)

ro

01 Apr, 2020 00:00 1056 Marime text

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța va scoate din conturi 10.488.000 lei pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții “Modernizarea canalelor navigabile ale Dunării: Canal Dunăre - Marea Neagră și Canal Poarta Albă - Midia, Năvodari în vederea creșterii siguranței navigației.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 05.05.2020, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeași zi. Cuantumul garanției de participare este de 104.880 lei.  Contractul presupune realizarea expertizei tehnice pentru  construcții și amenajări hidrotehnice, taluzuri, drumuri și poduri, a studiilor topografice (pentru fiecare canal), a studiilor geotehnice (pentru fiecare canal); a studiilor batimetrice (pentru fiecare canal); a studiilor de analiză li de stabilitate a malurilor și taluzurilor, a studiilor hidraulice, inclusiv la confluența cu Fluviul Dunărea și modelare matematică a influenței valurilor produse de nave asupra malurilor în cazul creșterii vitezei de navigație,  studiilor de trafic pentru o perioadă de 5 ani pentru fiecare canal navigabil. De asemenea, se va obține documentația tehnică pentru Certificatul de Urbanism în vederea obținerii Autorizației de Construire (DTCU); documentațiile tehnice pentru obținerea Avizelor/Acordurilor specificate în C.U. inclusiv acordul de mediu și documentația necesară obținerii avizului de Gospodărire a Apelor (DTAA); Studiu de Fezabilitate (cu respectarea conținutului - cadru S.F. obiectiv mixt de investiții - conf. H.G. nr. 907 din 2016) + documente suport elaborate conform cerințelor Ghidului Solicitantului; Documentații Tehnice pentru avizarea Studiului de Fezabilitate și indicatorilor tehnico-economici în CTE Ministerul Transporturilor și Documentații Tehnice pentru obținerea tuturor celorlalte avize care sunt necesare aprobării la finanțare a proiectului.
 

Responsabili de atribuirea contractul

 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul entității contractante responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: director general - Daniel Georgescu; director executiv, Direcția Juridica - Diana Niculescu; director economic, Direcția Economică - Cornelia Popescu; șef birou analize economice - tarife, economist - Daniela Boaghe; șef Serviciu Achiziții - Camelia Sârbu;  director executiv, Direcția Tehnică Administrativ - Costel Ghinea; director executiv, Direcția Exploatare - Lucian Bucuroiu, șef Serviciu Construcții Investiții -Silviu Udrea, șef Serviciu Pregătire li Derulare Proiecte - Moren Abdurafi,  responsabil Managementul Mediului - Laurenția Olteanu, Subinginer Construcții Investiții - Eugenia Negrici. La aceștia de adaugă membrii Consiliului de Administrație:  președinte CA -  Ionuț Rusu, Daniel Georgescu, Georgeta Bumbac,  Voicu Cheța, Gabriel Valentin Pârvulescu, Gabriel Dănuț Ofițeru, Ionuț Laurențiu Voicu.
 

Condiții pentru ofertanți

 
Operatorii economici participanți la procedura trebuie să demonstreze că media cifrei de afaceri generale pentru ultimele 3 exerciții financiare disponibile / încheiate aferente anilor 2016, 2017, 2018 a fost de minim 10.488.000 lei. Ofertantul trebuie să facă dovada că a prestat, în ultimii 5 ani, la nivelul unuia / mai multor contracte, servicii similare duse la bun sfârșit, în valoare cumulată de minim 9.439.200 lei.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii