Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se lucrează pe strada Cuza Vodă din Constanța. Imagini cu stadiul lucrărilor (FOTO+VIDEO)

ro

21 Mar, 2024 12:24 862 Marime text

Noi lucrări de asfaltare la Constanța!

Este vorba, de această dată, despre bucată dintre Strada Cuza Vodă și bulevardul I.C.Brătianu. Acolo se află și utilajele care pregătesc porțiunea în cauză pentru asfaltare. 

Se pregătește pentru asfaltare și porțiunea dintre strada Atelierelor și I.G.Duca. Muncitorii care se aflau în zonă, au precizat că  porțiunea dintre porțiunea dintre strada Atelierelor și I.G.Duca ar fi asfaltată săptămâna viitoare. Referitor la cealaltă bucată, asfaltarea ar fi ăn aproxuimativ două săptămâni. 

Să nu uităm că, Primăria Municipiului Constanța anunța prin intermediul unui comunicat oficial, că se vor institui restricții totale de trafic rutier.

Recomandăm conducătorilor auto să evite miercuri, 20 martie și joi, 21 martie, circulația pe strada Cuza Vodă. Echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru frezarea carosabilului pe tronsonul cuprins între strada I.G. Duca și bulevardul I. C. Brătianu. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat total mâine, pe sectorul de drum pe care se lucrează, în intervalul orar 07:30 - 16:00.

Aceleași restricții de trafic se vor păstra și joi, 21 martie, în același interval orar, punctează sursa citată.


 Ulterior, se va asfalta carosabilul și se vor aplica marcajele rutiere.Facem din nou apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări, a mai transmis Primăria. 


 


Citește și:

În atenția șoferilorTrafic restricționat pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța, din cauza unor lucrări de asfaltare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii