Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:20 03 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută o societate care să se ocupe de curăţenie la SPIT Constanța

ro

24 Mar, 2021 07:54 1371 Marime text
  • Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța organizează licitație publică pentru a achiziția de servicii de curățenie.
Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local Constanța organizează licitație publică pentru a încheia un contract privind achiziția de produse de curățenie.Valoarea totală a contractului este de 32.230.116 lei.
 
Descrierea contractului
 
Obiectul constă în achiziționarea serviciilor de curățenie necesar a fi prestate în locațiile autorității contractante, inclusiv prin:

-punerea la dispoziție de către operatorul economic a resursei umane în vederea prestării serviciilor de curățenie;
-asigurarea materialelor/soluțiilor necesare curățeniei;
-asigurarea unor consumabile igienico-sanitare;
-asigurarea utilajelor necesare prestării serviciilor de curățenie;
-colectarea selectivă a deșeurilor și depozitarea acestora în recipiente amplasate în afara zonei de lucru;
-asigurarea unor servicii profesionale de curățare a suprafețelor vitrate exterioare aflate la mare înălțime;
-asigurarea unor servicii profesionale de curățare a perdelelor și draperiilor;
-asigurarea unor servicii profesionale de curățare a steagurilor.

Achiziţia are drept scop respectarea normelor de siguranță şi igienă atât pentru contribuabili în calitate de plătitori de impozite şi taxe cât şi pentru angajaţii autorităţii contractante pentru a-şi desfăşura activitatea în condiţii normale de lucru în conformitate cu legislaţia privind sănătatea în muncă. Contractul de achiziție publică nu prezintă un grad ridicat de complexitate, fiind un contract de prestări servicii cu regularitate prin care autoritatea contractantă asigură atât cetățenilor în calitate de contribuabili cât și angajaților săi, un mediu curat și igienizat. Procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică este iniţiată sub incidenţa unei clauze suspensive, în sensul că încheierea contractului de achiziţie publică este condiţionată de alocarea creditelor bugetare cu această destinaţie.


Având în vedere dispoziţiile Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice şi H.G. nr. 395/2016 cu modificările şi completările ulterioare, autoritatea contractantă precizează că va încheia contractul cu ofertantul declarat câştigător numai în măsura în care fondurile necesare achiziţiei vor fi asigurate prin alocarea creditelor bugetare cu această destinaţie de către Consiliul Local al Municipiului Constanța prin Hotărâre de Consiliu.

În cazul în care desemnarea câștigătorului și semnarea contractului cu acesta, vor avea loc la o dată ulterioară începutului perioadei pentru care s-a estimat valoarea procedurii de atribuire, valoarea contractului se va raporta la acea perioadă prin diminuarea valorilor ofertate de câștigător pentru anumite componente, corespunzător datei încheierii contractului de achiziție publică.
 
Persoanele ce deţin funcţii de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea acestei proceduri De atribuire, sunt următoarele: Cristina Aldea- Director Executiv, Carmen Aurelia Trentea Tatu - Director Executiv Adjunct, Daniela Iovu - şef Serviciu Achiziţii Publice- Preşedinte al comisiei de evaluare a ofertelor, Mariana Pîrleală - şef Serviciu Financiar-Contabilitate - Membru al comisiei de evaluare a ofertelor, Bogdan Nuţu- șef Serviciu Tehnic-Investiţii – Membru al comisiei de evaluare a ofertelor, Ruxandra-Irina Corbu – consilier achiziții publice Serviciul Achiziții Publice- Preşedinte de rezervă al comisiei de evaluare a ofertelor Anca-Loredana Gorgovan – inspector Serviciul Financiar-Contabilitate, membru de rezervă al comisiei de evaluare a ofertelor, Ioana Chersan - referent Serviciul Tehnic-Investiţii-Membru de rezervă al comisiei de evaluare a ofertelor.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 02.04.2021, ora 15.00.

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii