Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută expert pentru selectarea administratorilor Termoficare Constanţa SRL

ro

01 Jul, 2021 00:00 1345 Marime text



⦁    Primăria Constanța caută un expert independent pentru recrutarea administratorilor în cadrul Consiliului de Administrație al Societăţii de Termoficare Constanţa
⦁    Ofertele pot fi transmise până la data de 5 iulie a.c., ora 23.59
⦁    Valoarea estimată a contractului este de 5.000 de lei, fără TVA



Primăria Constanța caută un expert independent – persoană fizică sau juridică – în recrutarea resurselor umane pentru Consiliul de Administrație al Societăţii de Termoficare Constanţa.

Până pe 5 iulie a.c., ora 23.59, cei interesați pot trimite oferte pentru a presta serviciul de recrutare resurse urmane pentru Consiliul de Administrație al noii societăți de termoficare a municipiului Constanța.

Valoarea estimată a contractului este de 5.000 de lei, fără T.V.A. (1.000 de lei pentru fiecare persoană recrutată), iar acesta va fi atribuit pe baza criteriului prețul cel mai scăzut.

Ofertanții trebuie să dovedească faptul că dețin capacitatea profesională pentru a realiza activitățile care fac obiectul achiziției. Astfel, trebuie să prezinte portofoliul de clienți pentru care a prestat servicii similare în ultimii trei ani, să demonstreze că a prestat servicii similare, de recrutare pentru poziții de administratori sau directori și că valoarea cumulată a contractelor semnate a fost de minimum 50.000 de lei, fără T.V.A., în ultimii trei ani.

Expertul trebuie să aibă experiență de peste 7 ani în managementul resurselor umane și de minimum 5 ani în procesele de recrutare și selecție. Ofertanții trebuie să demonstreze și că minimum 60% din candidații recomandați și ulterior selectați în ultimii trei ani și-au păstrat respectiva calitate pentru mai mult de un an.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Liviu - Dorel Popa, desemnat director general provizoriu al societății Termoficare SRL Constanța

ZIUA LIVE. Investițiile necesare pentru un sistem de termoficare modern și rentabil în municipiul Constanța se ridică la 250 de milioane de euro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii