Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:20 19 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom

ro

18 Jun, 2019 19:34 1106 Marime text
OMV Petrom S.A. (OMV Petrom) anunță numirea lui Thomas Ganglca membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, precum și ca Vicepreședinte al Comitetului Prezidențial și de Nominalizare al OMV Petrom, ca urmare a renunțării lui Manfred Leitner la mandatul în funcțiile mai sus menționate, potrivit raportului emis de Bursa de Valori București.

În conformitate cu prevederile art. 1537 aliniatul (1) din Legea societăților nr. 31/1990 și ale art. 17.4 din Actul Constitutiv al OMV Petrom, Thomas Gangl a fost numit membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere și Vicepreședinte al Comitetului Prezidențial și de Nominalizare al OMV Petrom, începând cu data de 1 iulie 2019 și până la următoarea Adunare Generală a Acționarilor.

Thomas Gangl a absolvit studii de inginerie mecanică la Universitatea Tehnică din Viena și de asemenea inginerie mecanică la Universitatea Salford (Manchester). Și-a început cariera la OMV în 1998 în calitate de inginer de procese în cadrul Rafinăriei Schwechat unde a deținut mai multe poziții de conducere de-a lungul anilor.
Din anul 2016, Thomas Gangl a ocupat poziția de Vicepreședinte Senior al Unității de Afaceri Rafinare & Petrochimie, fiind responsabil de toate cele trei rafinării ale OMV. Începând cu 1 iulie 2019, Thomas Gangl va deveni Membru al Directoratului OMV Aktiengesellschaft, responsabil de Operațiunile de Rafinare & Petrochimie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii