Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Romar-Co Audit SRL ar putea deveni auditor financiar statutar al Oil Terminal SA

ro

14 Jul, 2015 00:00 3524 Marime text
Consiliul de Administraţie al SC Oil Terminal SA convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor pe data de 13 august, ora 10.00. În cazul în care nu vor fi îndeplinite condiţiile de cvorum prevăzute de lege, următoarea Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor va fi convocată pe data de 14 august, ora 10.00.
 
 Primul punct de pe ordinea de zi se referă la numirea SC Romar-Co Audit SRL în calitate de auditor financiar statutar al societăţii, cu o durată a contractului de doi ani. Acţionarii urmează să voteze revocarea societăţii de audit JOPA Audit & Consultanţă SRL (data numirii - 21 iulie 2014), respectiv Romar CO Audit SRL (data numirii - 20 aprilie 2014), ca urmare a încetării valabilităţii contractelor, în vederea radierii de la Oficiul Registrului Comerţului Constanţa. Al treilea punct de pe ordinea de zi constă în aprobarea structurii de garanţii aferente prelungirii liniei de credit în sumă de cinci milioane de lei pentru 12 luni. Nu în ultimul rând, acţionarii urmează să voteze împuternicirea directorului general, a directorului general adjunct, a directorului economic şi a şefului biroului juridic-litigii să reprezinte societatea în relaţiile cu banca şi să semneze contractele de garanţii, toate actele adiţionale aferente acestora, precum şi alte înscrisuri în derularea relaţiei contractuale cu banca. Pe ordinea de zi se mai află şi aprobarea încheierii a trei contracte de asistenţă juridică şi reprezentare în instanţă, în domeniile dreptului marin, acţionariat - majorare de capital, dialog social.

Oil Terminal SA Constanţa este o companie controlată de stat şi operatorul celui mai mare terminal petrolier din ţară, ocupând o poziţie strategică în zona Mării Negre.

Despre Romar-Co Audit SRL

Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe data de 13 iulie 2015, societatea a fost înregistrată în anul 1993 şi are sediul social pe strada Soveja. Firma are un capital social subscris de 48.000 de lei, integral vărsat, compus din 4.800 de părţi sociale. Asociaţi în societate sunt: Gheorghe Rusu, născut pe 7.02.1950, în Hilişeu, Botoşani, care deţine 4.320 de părţi sociale (90% din capitalul social), şi Maria Rafaela Cazazian, născută pe 23.08.1986, în Constanţa, cu 480 de părţi sociale (10% din capitalul social). Administratorul societăţii care se ocupă de „activităţi de contabilitate şi audit financiar; consultanţă în domeniul fiscal“ este Gheorghe Rusu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii