Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:53 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoare la Corbu Primarul Marian Gălbinaşu, la ceas aniversar

ro

14 Mar, 2016 00:00 2110 Marime text
 

Aflat deja la al treilea mandat în fruntea administraţiei publice locale din comuna Corbu, liberalul Marian Gălbinaşu îşi serbează astăzi împlinirea celor 49 de ani tot în fotoliul de primar. Gălbinaşu se pregăteşte deja pentru un al treilea mandat în fruntea comunităţii locale, fiind validat de PNL drept candidat pentru alegerile din 5 iunie.
 
Născut la 14 martie 1967, în zodia Peşti, Marian Gălbinaşu a absolvit cursurile Şcolii Generale nr. 2 din Corbu şi pe cele ale Liceului Militar de Marină „Alexandru Ioan Cuza“. De asemenea, primarul comunei Corbu a absolvit Academia Navală „Mircea cel Bătrân“, secţia Electromecanică Navală. Înainte să ajungă primar la Corbu, Gălbinaşu a navigat pe mările şi oceanele lumii timp de 14 ani, perioadă care i-a marcat definitiv existenţa.
 
Gălbinaşu a mai activat timp de şapte ani şi în cadrul IEFM Navrom Constanţa, după care a lucrat la CNM Petromin, ca electromecanic, pe navele Basarabi, Maramureş, Băileşti, Balota, Câmpulung şi Livezeni. Localitatea pe care o cârmuieşte astăzi este cunoscută drept una dintre puţinele de pe litoral în care frumuseţea sălbatică a locului nu a fost încă „cenzurată“ de om. Din păcate, localitatea pe care o păstoreşte a fost puternic afectată anul trecut de inundaţii, pagubele fiind considerabile.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Petru Tataru 20 Sep, 2016 15:25 Buna ziua dl. primar Marian Galbinasu, Sunt de peste 4 ani de zile cetatean al Capitalei mici a tarii insa in orasul natal am trait 60 de ani fiind colocatar , amic si prieten in acelasi imobil cu redactorul de Radiodifuziune si reporterul de T.V.R. Geo Limbasanu care si dinsul tot din motive financiare a parasit Bucurestii un an mai tirziu ptr. comuna Corbu, jud. Constanta si in iarna lui 2014 pe o zapada mare a decedat la 70 de ani.... Dinsul cu Cornel Chiriac a pus bazele emisiunii muzical;e de exceptie METRONOM transmisa ulterior si la Europa Libera.... Cit a trait in Blocul D etaj 5 apt.60 initial locuise acolo si d;na Despina Stoicescu mama lui [Iar eu la 4 , 54 ] mai glumind mai vorbind serios mi.a relatat ca poate ar merita si el odata o placuta de marmura in blocul unde a locuit aproape 50 de ani si astfel sa fie comemorat inpreuna cu prietenul sau Cornel Chiriac care isi doarme somnul de veci in cimit6irul Reinvierea din Colentina.... Probabil ar merita si la Corbu . Sigur nu sunteti primul caruia ii relatez acestea insa lumea este cum este. In speranta ca imi veti raspunde va doresc spor si rod in toate. Cu consideratie Petru Tataru