Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul primar PNL de la Corbu contestă în instanță mandatul edilului nou ales. Magistrații se vor pronunța astăzi în acest dosar

ro

22 Oct, 2020 00:00 5107 Marime text
  • Fostul primar al comunei Corbu, Marian Gălbinașu a înregistrat pe rolul secției civile a Tribunalului Constanța, dosarul nr. 23153/212/2020 având ca obiect "contestație la legea electorală"
  • Intimat reclamant este actualul primar Vasile Lumânare iar apelant reclamant, Marian Gălbinașu
  • Magistrații Tribunalului au stabilit termen în acest dosar pentru data astăzi, 22 octombrie 2020, la completul Apel civil 4
  • La fond, judecătorii au repins solicitarea lui Gălbinașu
  • Reamintim că și organizația PNL Constanța a contestat la Biroul Electoral Județean rezultatul alegerilor din localitatea Corbu imediat după scrutinul din 27 septembrie a.c., însă contestația a fost respinsă


Fostul primar al comunei Corbu, Marian Gălbinașu a înregistrat pe rolul secției civile a Tribunalului Constanța, dosarul nr. 23153/212/2020 având ca obiect "contestație la legea electorală".

Intimat reclamant este actualul primar Vasile Lumânare iar apelant reclamant, Marian Gălbinașu.
Magistrații Tribunalului au stabilit termen în acest dosar pentru data astăzi, 22 octombrie 2020, la completul Apel civil 4.

Marian Gălbinașu a pierdut alegerile și va fi doar consilier local în cadrul CL Corbu.
Menționăm că la fond, judecătorii au repins solicitarea lui Gălbinașu.

 

Gălbinașu a făcut și mai multe plângeri penale unor funcționari din cadrul primăriei Corbu

Contactat telefonic, primarul ales al comunei Corbu, Vasile Lumânare de la PMP a precizat pentru ZIUA de Constanța faptul că fostul edil a contestat inexplicabil, validarea mandatului său.

Reamintim că și organizația PNL Constanța a contestat la Biroul Electoral Județean rezultatul alegerilor din localitatea Corbu imediat după scrutinul din 27 septembrie a.c., însă contestația a fost respinsă. La fel s-a întâmplat și în cazul scrutinului de la Costinești.

Potrivit informațiilor noastre, în această speță, Gălbinașu a făcut și mai multe plângeri penale unor funcționari din cadrul primăriei Corbu, președintelui Biroului Electoral al secției de votare nr.411 din localitate precum și edilului Vasile Lumânare.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii