Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:11 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune primarul din Corbu referitor la copacul care a căzut după ce a fost tăiat, pe o mașină în mers - ”Nu erau angajații primăriei”

ro

15 Jan, 2017 10:47 4031 Marime text


În urma evenimentului nefericit din data de 13.01.2017, în urma căruia a fost rănit un tânăr, locuitor al comunei Corbu, de un copac ce era tăiat de pe marginea drumului, primarul localității Corbu a transmis o un mesaj referitor la incident.
 

”S-a vehiculat, de către anumite persoane, atât în presă, cât și pe paginile de socializare, informația că cei care au tăiat copacul de pe DJ226 ar fi fost angajații Primăriei Corbu, fapt pe care îl dezmint public.

 
În data de 13.01.2017, am mers în localitatea Vadu, împreună cu Prefectul Județului Constanța, pentru a verifica stadiul lucrărilor de deszăpezire din acea zonă, iar în jurul orei 13.30 ne-am întors la sediul Primăriei Corbu.

Prefectul Constanței și-a continuat drumul către Constanța, asistând involuntar la accident, întâmplător aflându-se în spatele mașinii avariate. M-a anunțat telefonic, iar eu am anunțat imediat Șeful de Post al Poliției Corbu și am plecat la fata locului, unde au sosit și mașinile de intervenție.
 
Acțiunea de tăiere a acelui copac nu a fost autorizată de Primăria Corbu, proprietarul copacilor fiind Regia Autonomă de Drumuri și Poduri Constanța, Primăria Corbu neavând nicio competență față de aceștia.
 
Făptașii nu au fost angajații noștri, aceștia fiind angrenați în acțiunile de deszăpezire din comună. În acea zi, niciun angajat al Primăriei Corbu nu a intervenit, pentru deszăpezire sau alte activități, în zona în care s-a produs accidentul, fiind concentrați în zona Vadu.
Atât eu, cât si prefectul Constanței, așteptăm cu interes soluționarea anchetei Poliției și stabilirea persoanelor vinovate.
 
Moral și sufletește sunt alături de tânărul rănit în acest accident și îi voi oferi tot suportul meu pentru a trece cu bine peste această perioadă, iar cei vinovați sa fie trași la răspundere”, a transmis primarul localității Corbu, Marian Gălbinașu.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii