Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:29 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reabilitarea și modernizarea străzilor din comuna Corbu, realizate de Building Construction Mea (document)

ro

10 Apr, 2020 00:00 2670 Marime text

Building Construction Mea SRL și-a adjudecat de la Primăria Corbu contactul „Execuția lucrărilor de modernizare a drumurilor de interes local în localitatea Corbu, în cadrul proiectului «Modernizare infrastructura drumuri de interes local în comuna Corbu“, județul Constanța“. Valoarea contractului atribuit este de 4.890.028,22 lei.


Execuția prezentului contract de achiziție publică presupune realizarea unor lucrări de modernizare a drumurilor de interes local în localitatea Corbu, în conformitate cu documentația tehnica aprobata, respectiv Proiectul Tehnic intitulat “Modernizare infrastructura drumuri de interes local în comuna Corbu, județul Constanța”, elaborat de SC Peiesi SRL. În conformitate cu prevederile bugetului indicativ al proiectului “Modernizare infrastructura drumuri de interes local în comuna Corbu, județul Constanța”, valoarea estimata pentru contractul de lucrări este de 4.912.360,23 lei (fără TVA).
 

Responsabili de atribuirea procedurii publice

Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul entității contractante, precum și persoanele din cadrul entității contractante ce pot influența conținutul documentației de atribuire și/sau desfășurarea procedurii de atribuire, sunt Gălbinașu Marian – primar, Marin Cornel - viceprimar/președinte comisie de evaluare - fără drept de vot, Sotreanu Mirela - secretar comună, Novac Paula - consilier juridic / Control Financiar Preventiv,
Andreef Stefan Năstase Diana - inspector /membru comisie de evaluare, Rotaru Daniel Valentin - inspector/ membru comisie de evaluare, Ioniță Simona Mădălina - inspector/membru comisie de evaluare, Raicu Aneta - inspector urbanism/ membru de rezervă comisie de evaluare, Adrian Micu - expert cooptat și persoană cu putere de reprezentare din partea furnizorului de servicii auxiliare SC Capital Project Consulting SRL. La aceștia se adaugă consilierii locali: Ignat Costel, Vartolomei Eugen, Luminare Vasile, Mocanu Daniel, Criveanu Jean, Scarlat Marian, Bălașa Ioana, Poteleanu Vasile, Nistorache Nicusor, Visan Gheorghe, Robu Ioana, Mișu Cristian, Curteanu Emilia Loredana.


Building Construction Mea SRL, în datele Registrului Comerțului

Înmatriculată în anul 2017, societatea are sediul în București. Firma provine din schimbare sediu în alt județ. Capitalul social subscris de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați persoane fizice sunt: Nicolescu Constantin și Alexandru Magdalena-Emilia, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societății, care se ocupă de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, este Alexandru Magdalena-Emilia.


În anul fiscal 2016, societatea cu 42 de angajați a declarat un profit de 296.533 lei și o cifră de afaceri de 9.431.976 lei. De asemenea, în anul 2017, firma a avut 51 de salariați, un profit de 23.412 lei și o cifră de afaceri de 6.516.226 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: un profit de 338.958 lei, 85 de salariați și o cifră de afaceri de 20.716.788 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.


Citește și:

Mesaj de interes public Primarul comunei Corbu, Marian Gălbinașu - „Nu avem nicio persoană, nici un cetățean depistat pozitiv până la această oră“

Reabilitarea și modernizarea străzilor din comuna Siliștea, pe mâna societății Building Construction Mea (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii