Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbați din Afganistan, bănuiți de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Ce spun polițiștii

ro

01 Sep, 2023 09:34 691 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Ca urmare a celor constatate, aceștia au fost introduși în Centrul de Cazare a Străinilor Luaţi în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul țării noastre.

Poliţiştii de imigrări din Bucureşti au preluat ieri de la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă, doi bărbați, care au fost transferați din Germania în baza Regulamentului Dublin. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Cazare a Străinilor Luaţi în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul ţării noastre.

Joi, 31 augut 2023 polițiștii de imigrări din București au preluat de la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă, doi bărbați, care au fost transferați din Germania în baza Regulamentului Dublin.

Persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 30 și 36 de ani, din Afganistan sunt bănuite de infracțiunea de trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Ca urmare a celor constatate, aceștia au fost introduși în Centrul de Cazare a Străinilor Luaţi în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul țării noastre.

„La ieşirea din ţară, pe numele acestora va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare“, spune Poliția de Imigrări. 

Citește și:

Zece persoane din Siria aflate în situații ilegale preluate de polițiștii de imigrări din Arad
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii