Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia a întocmit raportul pe primele șase luni de activitate

ro

21 Sep, 2020 18:38 1659 Marime text


Consiliul de Administrație al Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia a întocmit raportul de activitate pentru primele șase luni ale anului 2020.

Potrivit datelor consemnate în acest raport, întocmit la data de 14 septembrie 2020, evenimentele notabile din primele șase luni ale anului includ numirea în calitate de administratori provizorii a Andei Nicoleta Onetiu, a lui Ionuț Cosmin Constantinescu și a lui Iulian Drăgoi.

Se arată în raport că „pandemia generată de virusul Sars-Cov-2 este în desfășurare, fără semne de diminuare, generând în continuare efecte negative, atât sub aspect macro și micro economic, cât și social, iar impactul asupra evoluției financiar-economice a societății Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia fiind dificil de estimat la acest moment“.

Legat de analiza activității societății, se arată că „obiectul principal de activitate nu a produs venituri în semestrul I 2020. Dividendele așteptate de la societatea mixtă la care Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia deține titluri de participare la capitalul social nu au venit și se prelimină că nu vor veni nici în anul 2020. Din acest motiv, indicatorii economico-financiari ai societății au avut de suferit“.

Totodată, se arată în continuare că în primele șase luni ale lui 2020 firma „a înregistrat o scădere de 364.266 de lei a capitalurilor proprii, air activul total al societății a scăzut de la 27.757.757 de lei la 26.960.074 de lei“.

Totuși, în perioada de raportare, societatea nu a apelat la credite bancare.

În plus, firma „și-a respectat la timp obligațiile financiare, nu a înregistrat datorii restante la bugetul de stat și al asigurărilor sociale“.

Raportul complet, transmis către Autoritatea de Supraveghere Financiară Bursa de Valori București SA- Piața AeRO poate fi consultat aici.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii