Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șantierul din Constanța continuă O stradă din cartierul Palazu Mare, închisă total! Cât va dura asfaltarea acesteia

ro

13 Jul, 2023 10:43 795 Marime text
Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
  • Lucrările de asfaltare continuă astăzi, pe 13 iulie, în cartierul Palazu Mare!
  • Tronsonul cuprins între strada Prelungirea Recoltei și bulevardul Tomis al străzii George Topârceanu este restricționat total până la ora 16:00.
 
Primăria Municipiului Constanța a anunțat printr-un comunicat de presă că se asfaltează carosabilul pe strada George Topârceanu din cartierul Palazu Mare. Lucrările se desfășoară cu restricții totale de trafic rutier!
 
Echipele SC Confort Urban SRL intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada George Topârceanu, tronsonul cuprins între strada Prelungirea Recoltei și bulevardul Tomis.
 
După ce a fost decopertat vechiul strat de uzură, astăzi carosabilul este recondiționat cu un nou strat de asfalt. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00.
 
Ca rute alternative, circulația autovehiculelor se va putea efectua pe străzile Liviu Rebreanu, Corneliu Baba și Prelungirea Recoltei.
 
Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.
 
De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări, a mai adăugat sursa citată.

Citește și:

Lucrări Constanța: Se reabilitează carosabilul pe strada Corneliu Coposu din cartierul Palazu Mare! Sunt anunțate restricții de trafic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii