Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, în Piaţa Ovidiu Constănţenii, aşteptaţi să participe la Ziua internaţională a persoanelor cu cancer la sân

ro

30 Sep, 2016 00:00 2382 Marime text
Ziua internaţională a persoanelor diagnosticate cu cancer la sân va fi marcată şi în acest an la Constanţa. Sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 19.00, la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, din Piaţa Ovidiu, persoanele care sunt diagnosticate cu această boală cumplită sau cele care îi comemorează pe cei ce au pierdut lupta cu cancerul de sân sunt aşteptate să participe la un eveniment organizat de Fundaţia Oncologic Rom din Constanţa.
 
„Ca în fiecare an din ultimii 15, mă voi rade în cap în semn de solidaritate cu cei care au avut şi au această boală… sper să fiţi alături de noi, mai ales că fiecare dintre noi, dacă este norocos să nu aibă pe cineva din familie diagnosticat cu cancer, are cel puţin o cunoştinţă care a trecut sau trece prin această suferinţă. Este un prilej să ne revedem, cele şi cei care ne cunoaştem, şi să cunoaştem şi alte persoane....”, a spus preşedintele Fundaţiei Oncologic Rom, Corina Ani Alexandru, într-o postare pe o reţea de socializare.
 
Pe lângă participarea la evenimentul organizat cu ocazia Zilei internaţionale a persoanelor diagnosticate cu cancer la sân, cei prezenţi vor primi materiale informative despre ce înseamnă cancerul de sân şi brăţări roz. „Știu că, dacă vă invitam la un dans, aţi fi fost mai mulţi alături de noi, dar cred că şi invitaţia mea este interesantă. Vom avea materiale despre ce înseamnă cancerul de sân, vom oferi brăţări roz, făcute cu dragoste, şi vom putea schimba un pahar de vorbe. Vă aştept cu mare drag şi nu vă fie frică! A participa la un asemenea eveniment este o onoare pentru noi, cei ce facem parte din familia celor care poartă pe umeri această suferinţă”, a continuat Corina Ani Alexandru.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii