Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au blocat negocierile la Guvern PSD și PNL nu se înțeleg pe comasarea alegerilor

ro

12 Feb, 2024 21:13 867 Marime text

 
  • După aproape trei ore de discuții la Palatul Victoria între cele două partide de coaliție, liderul PSD, Marcel Ciolacu, și cel al PNL, Nicolae Ciucă, nu au căzut de acord în privința comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale, au declarat luni, 12 februarie, surse din coaliție.

După aproape trei ore de discuții la Palatul Victoria între cele două partide de coaliție, liderul PSD, Marcel Ciolacu, și cel al PNL, Nicolae Ciucă, nu au căzut de acord în privința comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale, au declarat luni, 12 februarie, surse din coaliție, conform Libertatea.

La discuțiile care au început la ora 16.00 la sediul Guvernului au participat președinții celor două partide, secretarii generali și aproape toți prim-vicepreședinții, cu excepția lui Iulian Dumitrescu (PNL), anchetat de DNA, și a Gabrielei Firea (PSD). Nimeni nu a făcut declarații după ședința de la Palatul Victoria.

Aceasta a fost a doua tentativă eșuată a celor două partide de a ajunge la un numitor comun, după cea de săptămâna trecută. În acest context, urmează o nouă ședință de coaliție, cel mai probabil la finalul acestei săptămâni, au declarat surse din coaliție.

„Nu știm, sincer, ce șanse mai sunt să ne înțelegem”, au mai punctat surse din coaliție.


Citeşte întreaga ştire: Blocaj în coaliţie pe comasarea alegerilor. PSD și PNL nu s-au înțeles la negocieri. „Nu știm ce șanse mai sunt să ne înțelegem”


Citește și:
Ministerul Finanțelor acordă subvenție la acciza pentru combustibil pentru transportatorii și distribuitorii din România

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii