Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românii, după prima zi de autorecenzare "Acum am înțeles de ce avem nevoie de o zi liberă de la serviciu"

ro

14 Mar, 2022 20:26 4522 Marime text
Bărbat care completează un formular online Foto PixabayPlatforma de autorecenzare a picat chiar din prima zi de funcționare. De vină ar fi interesul manifestat de populație, care ar fi dus la suprasolicitare, potrivit unei postari de pe pagine de pe Facebook a instituției:


"Ca urmare a interesului foarte ridicat manifestat de populație pentru accesarea platformei de autorecenzare în primele ore ale zilei de 14 martie, website-ul dedicat Recensământului Populației și Locuințelor a fost suprasolicitat. 

Astfel, până la suplimentarea resurselor de natură tehnică,  rugăm persoanele care doresc să se autorecenzeze să acceseze direct Platforma de Autorecenzare la adresa https://autorecenzare.insse.ro.
Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru interesul manifestat!"



Românii își păstrează simțul umorului


În comentarii, românii au relatat problemele pe care le-au întâmpinat sau au făcut haz de necaz.

"La ocupație îmi apar doar funcții din parlament guvern ? E varza rău de tot platforma. Ce as putea sa scriu la ocupație? Nu vrea decât funcții guvernamentale . Oribil"

"A fost vreun site, vreo platformă a Statului Român care să nu fi crăpat la lansare? Nu întreb cu răutate, ci doar cu multă curiozitate."

"Am completat chestionarul, am primit pe mail confirmarea ca a fost completat fara erori, dar pe site-ul de verificare mi se spune ca e necompletat."

"Am fost acolo, m-am pre-inregistrat si am primit un email cu un link care duce... nicaieri. I-am mai dat o sansa acu', dar degeaba."

"Am completat chestionarul si cand incerc sa obtin dovada pe https://dovrec.online/ imi spune ca datele furnizate nu se regasesc in baza de date. Sa aduc niste copii si un dosar cu sina?!"

"Daca nu va asteptati la acest interes al populatiei, de ce ati mai creat platforma?"

"E varza platforma. Am parcurs toate întrebările și tot îmi spune că ar mai fi o întrebare la care nu am răspuns.... Măcar dacă mi-ar și arata care este acea întrebare, in condițiile in care toate categoriile sunt cu verde... Am reluat și am verificat de 5 ori toate întrebările, am răspuns la tot.... degeaba."

"Am primit emailul cu chestionarul, dar linkul NU se incarca, de pe orice dispozitiv nu merge. Ce e de făcut? Sa mai așteptăm, sa sunam iarăși la call center ?"

"Acum am inteles de ce avem nevoie de o zi libera de la serviciu"

"Propuneti ca toti cei care completeaza online sa primeasca la schimb un plin la masina, iar cei ce nu au masini, 4 baxuri de ulei, ca tot pe acolo ar fi ca valoare, un plin de benzina sau 4 baxuri de ulei."

"De 12 ori am primit aceeași notificare cu mulțumiri că am participat la recensământ. Verific CNP, zice că nu am participat. Probabil ca și în cazul PLF urmează să primesc amendă de cetățean iresponsabil pe care o voi putea contesta doar în instanță."

"Am primit pana acum 30 de mailuri de confirmare a auto-recenzarii, cate 10 de persoana (am facut si pt copii). Pare ca vin o data pe ora, aceleasi mailuri de multumire. Institutul Național de Statistică, asa o sa-mi trimiteti pana in mai?"

"Strada mea nu este in lista. Ce este de facut?"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii