Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revelion 2024 Idei de decoruri pentru o seară de Revelion elegantă

ro

29 Dec, 2023 17:53 867 Marime text
În căutarea inspirației pentru o seară de Revelion plină de eleganță? Iată câteva idei de decor care vor transforma orice spațiu într-o oază rafinată pentru a întâmpina noul an!

Lumina ambianței cu lumânări și lămpi de masă adaugă o notă romantică cu lumânări elegante în suporturi de argint sau aur. Lămpile de masă cu abajururi din mătase vor completa decorul cu o aură sofisticată.

Aranjamente florale elegante și rafinate- alege flori rafinate precum orhidee, trandafiri albi sau bujori. Plasate în vase de cristal sau argint, aceste aranjamente vor aduce prospetime și eleganță.

În ceea ce privește elemente naturale în ghivece decorative, integrează plante în ghivece decorative aurii sau argintii pentru un accent natural. Mini-cupressus sau ferigi vor completa decorul cu prospetime și frumusețe.

Adaugă un element de glam cu candelabre sofisticate și lumânări subțiri. Plasate pe mese sau atârnate de tavan, vor crea o atmosferă magică și festivă.

Dacă ai un bufet, decorează-l cu platouri de argint, suporturi pentru prăjituri și vase aurii. Alege o combinație de culori care să se potrivească cu tema generală.

Creează-ți propria aază de eleganță în noaptea de revelion!




Citește și:

Programul magazinelor pentru Revelion 2024. Iată unde poți face cumpărăturile
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii