Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:16 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rulada de spanac cu cremă de ton

ro

11 Dec, 2017 09:30 906 Marime text

Rulada de spanac cu crema de ton este un aperitiv foarte gustos si aspectuos pentru Craciun sau Revelion, nelipsita la noi in familie de pe masa de sarbatori. Se face extrem de simplu, o puteti prepara chiar alaturi de cei mici, sigur vor fi incantati de culoarea acestei rulade si vor manca cu o placere deosebita spanacul, ingredientul principal al aluatului de rulada. Fileul de ton Lotka in ulei de masline, a dat un gust minunat umpluturii, iar daca vreti sa scurtati timpul de preparare, puteti folosi spanac congelat. Haideti sa vedem cum se prepara aceasta delicioasa rulada de spanac cu crema de ton.

Rulada de spanac cu cremă de ton – Ingrediente tava dreptunghiulara 30×26 cm

250 g spanac (cantarit dupa ce il sotam)
1 catel de usturoi
2 linguri ulei de masline + 100 ml apa calda
4 oua medii
30 g faina
3 g praf de copt
30 g parmezan ras
sare
piper

Ingrediente umplutura – Rulada de spanac cu ton

140 g file de ton Lotka in ulei de masline
250 g crema de branza
sare
piper

Mod de preparare - www.lauraadamache.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii