Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:54 25 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricții la activitățile din domeniul Înmatriculări și Permise de Conducere din cauza noului coronavirus

ro

10 Mar, 2020 17:05 523 Marime text

Autoritățile au anunțat, astăzi, că activitățile din domeniul Înmatriculări și Permise de Conducere se vor efectua, în perioada 16-31 martie 2020, exclusiv în baza unor programări online.


Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor informeaza ca, în perioada 11-31.03.2020 activitatile specifice de înmatriculare si preschimbare a permiselor de conducere se solutioneaza exclusiv în baza unei programari online. Programarile vor fi facute pe site-ul oficial al institutiei www.drpciv.ro, sectiunea Programari online.

Pentru operatiunile care nu se regasesc la sectiunea online - past// 2, va rugam sa consultati site-ul Institutiei Prefectului din judetul dumneavoastra si sa respectati cu strictete indicatiile personalului de la ghisee.

Accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare va fi permis doar titularilor, dupa caz persoanelor mandatate/delegate, în baza programarilor online si a actului de identitate - în original. Solicitam tuturor persoanelor care sunt programate sa respecte ora de programare si sa evite asteptarea suplimentara în spatiile destinate publicului.

Pentru desfasurarea în conditii normale a activitatii contam pe întelegerea dumneavoastra, a anunțat Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii