Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Respectați limitele de viteză! Acțiune a Poliției Rutiere în județul Constanța!

ro

13 Apr, 2024 17:46 556 Marime text

Polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au declanșat o amplă acțiune pentru creșterea siguranței rutiere în județul Constanța!

 Acțiunea a avut loc pe principalele drumuri naționale, unde au fost amplasate aparate de măsurare a vitezei, pentru a depista și sancționa conducătorii auto care nu respectă regimul legal de viteză.

În urma acțiunii, au fost aplicate nu mai puțin de 58 de sancțiuni contravenționale, dintre care 43 pentru depășirea limitelor legale de viteză.



Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 13 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.
 
Acțiunea s-a desfășurat pe principalele drumuri naționale din județul Constanța, unde au fost amplasate aparate de măsurare a vitezei.
 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 58 de sancțiuni contravenționale, 43 dintre acestea fiind aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză.
 
Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 26.000 de lei.
 
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării două permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză și a fost retras un certificat de înmatriculare.

 
Exemplu:
 
La data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii au identificat un bărbat care a condus o motocicletă, pe D.N. 2A, în apropierea comunei Mihail Kogălniceanu, aparatul radar înregistrând viteza de 242 de km/h pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 100 km/h.
 
Bărbatul a fost sancționat contravențional cu suma de 3.300 de lei, fiind luată măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 120 de zile. 




Citește și:

Știri ConstanțaTeribilism pe DN2A! Un motociclist a fost prins cu o viteză enormă de politiști


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii