Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raportul Corpului de control al premierului Ilegalități, la Constanța, cu certificatele de revoluționar

ro

22 Nov, 2016 01:20 4744 Marime text
Corpul de Control al prim-ministrului a descoperit o serie de nereguli la nivelul Secretariatului de stat pentru revoluționari.
 
Astfel au fost descoperite cazuri precum deținerea unui certificat de luptător de către o persoană care la data desfășurării Revoluției avea 5 ani sau schimbarea calității de luptător rănit în erou-martir în cazul unei persoane decedate dupa 15 ani de la Revoluția din decembrie 1989, din cauze care nu au avut legătura cu aceasta.
 
Corpul de Control (CITESTE SINTEZA AICI) a mai descoperit situația a trei persoane care au utilizat, în vederea obținerii calității de luptător remarcat prin fapte deosebite, adeverințe care nu au fost emise de fapt de către Centrul Militar Zonal Constanța, existând indicii ca acestia au beneficiat, pe nedrept, de indemnizațiile acordate în baza Legii nr. 341/2004.
 
 
De asemenea, a constatat existența unor persoane care, deși la data desfășurării Revoluției române aveau vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani, dețin certificate de luptător pentru victoria Revoluției române.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii