Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raport de activitate al Federației Române de Yachting. Cheltuielile au depășit încasările pe 2019

ro

30 May, 2020 00:00 1383 Marime text
  • Federața Română de Yachting a depus raportul de activitate pe 2019
  • Cheltuielile au fost mai mari decât încasările, anul fiind încheiat pe deficit
În Monitorul Oficial al României a fost publicat raportul de activitate al Federației Române de Yachting pentru anul 2019.
Astfel, potrivit raportului, activitatea federației în 2019 s-a axat pe trei direcții: demersurile pentru obținerea fondurilor necesare finanțării programelor de activitate, continuarea pregătirii, atât în sezon cât și în extrasezon, la principalele centre din București, Constanța, Ilfov, Giurgiu, etc., și demersurile pentru atragerea și afilierea de noi cluburi.
În 2019, au fost găsite soluții pentru îndeplinirea integrală și la termen a clauzelor contractuale, evitând astfel sancțiuni, blocarea finanțării sau diminuarea alocației bugetare. Pentru completarea alocației bugetare au fost găsite soluții pentru atragerea de diverși sponsori. Buna pregătire a sportivilor în sezon și extrasezon a condus la îndeplinirea tuturor obiectivelor de performanță prevăzute în contractul de finanțare încheiat cu MTS. Colegiul de antrenori, comisia de competiții și colegiul oficialilor de cursă au asigurat desfășurarea în bune condiții a calendarului sportiv național și internațional. La sfârșitul anului 2019, FRY avea 23 membri afiliați plus o structură sportivă afiliată provizoriu.
Conform raportului, activele curente ale firmei este de 91.410. Excedentul nerepartizat este în valoare de 63.355 lei, iar capitalurile totale sunt în valoare de 91.040 lei. Veniturile generate din activitățile fără scop patrimonial au fost în valoare de 317.207 lei. Cheltuielile fără scop patrimonial au fost de 325.562 lei. La final FRY a avut un deficit de 8.355 lei. Efectivul de personal a fost de 3 persoane.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii