Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJDP si-a angajat firma pentru extragerea pietrei din cariere

ro

17 May, 2010 03:10 1659 Marime text
Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa a angajat o firmă care să se ocupe de forarea în carierele de piatră ale unităţii.

RAJDP Constanţa, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa, tocmai a încheiat un contract cu o societate comercială pentru extragerea pietrei de carierele pe care le deţine în judeţ.

Potrivit anunţului de atribuire publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, contractul privind servicii de forare - derocare a fost atribuit pe 11 mai. De precizat că valoarea estimată a fost de 2.300.000 lei. Curios este faptul că valoarea de atribuire a contractului a fost mai mare decât cea estimată şi, cu toate acestea, licitaţia s-a ţinut. Potrivit SEAP, valoarea de atribuire a fost de 2.460.000 lei. Câştigătorul licitaţiei a fost, aşa cum aflăm din anunţ, şi singurul ofertant. Cei peste 2,5 milioane de lei, cu TVA, vor fi încasaţi de SC Caviem Line SRL Galaţi. Firma are ca obiect - activităţi de servicii anexe pentru extracţia mineralelor, iar ca asociaţi pe Emil Buruiană şi Andrei Butnariu, ultimul fiind şi administratorul societăţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii