Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Punct de debarcare şi adăpost pescăresc în Mamaia. Vezi cine îl face

ro

13 Nov, 2013 00:00 5948 Marime text
La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost depus proiectul „Punct de debarcare şi adăpost pescăresc Năvodari – Digul de sud”, al cărui beneficiar este Asociaţia „Pro-pescador” – pescuit marin costier. Investiţia va fi realizată pe bulevardul Mamaia 312, în zona Pescărie.
 
Consiliul Judeţean Constanţa, Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură, Asociaţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral şi Asociaţia „Pro-pescador” – pescuit marin costier au încheiat pe data de 22 mai 2013 un acord de parteneriat pentru realizarea proiectului „Punct de debarcare şi adăpost pescăresc Năvodari – Digul de sud”. Proiectul „Punct de debarcare şi adăpost pescăresc Năvodari – digul de sur” este finanţat prin Programul Operaţional pentru Pescuit 2007-2013 (Fondul European pentru pescuit).
 
Despre Asociaţia Pro-pescador
 
Asociaţia „Pro-pescador”- pescuit marin costier are sediul în Tulcea, strada Iuliu Maniu, şi este reprezentată de Daniel Buhai. Asociaţia RO- Pescador a fost înfiinţată în anul 2005 sub forma unei organizaţii de producători recunoscute de Agenţia Naţională de Pescuit şi Acvacultură, în conformitate cu Ordinul nr. 418/2003 al MADR, privind criteriile de recunoaştere a organizaţiilor de producători din
sectorul pescuitului şi acvaculturii. Membrii fondatori ai asociaţiei sunt reprezentaţi de trei societăţi comerciale: SC Miadmar SRL, SC Brivas Fish SRL si SC Black Sea Sturgeon SRL, ce au ca obiect de activitate pescuitul. În prezent asociaţia numără şase membri – societăţi comerciale din domeniul pescuitului comercial.

Miadmar HDP SRL a fost înfiinţată în anul 2002 şi are sediul social în municipiul Tulcea, strada Viticulturii. Capitalul social subscris este de 500.200 lei, integral vărsat. Activitatea principală conform codificării este „comerţul cu amănuntul al peştelui, crustaceelor şi moluştelor, în magazine specializate”. Asociaţi în societatea sunt Daniel Buhai, născut în anul 1967, şi Daniela Buhai, născută în anul 1969. Administratorul societăţii este Daniel Buhai. Black Sea Sturgeon SRL a fost înfiinţată în 2002 şi are sediul social în comuna Sfântu Gheorghe, judeţul Tulcea. Capitalul social subscris este de 80.000 lei, integral vărsat. Activitatea principală conform codificării este pescuitul în ape dulci, ape interioare şi Marea Neagră. Asociaţi sunt SC Tudori Properties SRL (sediul social în Bucureşti, bd. Primăverii,reprezentată de Buiac Marin Mădălin) şi Marian Dumitrache, născut în 1958. Administratorul societăţii este Sorin Zaharia, născut în 1962, în Tulcea. Brivas Fish SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în staţiunea Olimp, municipiul Mangalia. Capital social subscris este de 50.280 lei, integral vărsat. Activitatea principală conform codificării este pescuitul maritim. Asociat unic şi administrator al societăţii este Vasile Briceag, născut în 1957 în Tulcea, comuna Jurilovca.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii