Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul pentru construcția viitorului „Teatru pentru Copii și Tineret”, în consultare la Agenția pentru Protecția Mediului!

ro

27 Jun, 2022 00:00 1419 Marime text
  • Proiectul Teatrului pentru copii şi tineret în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, care va fi amplasat în incinta complexului, a ajuns pe masa inspectorilor de la Mediu
  • Proiectul poate fi consultat la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum și pe pagina de web a instituției
  • Observaţii și propuneri asupra proiectului pot fi depuse până la data de 03.07.2022
  • Potrivit proiectului, viitorul „Teatru pentru Copii și Tineret” va fi construit pe o suprafață de 1500 mp, în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, la care se adaugă 70 mp pentru gradene și scenă în aer liber
     

 
Proiectul Teatrului pentru copii şi tineret în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, care va fi amplasat în incinta complexului, a ajuns pe masa inspectorilor de la Mediu.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:  „Teatru pentru copii si tineret –incinta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii –fazele SF/ DTAC, propus a fi amplasatpe bulevardul Mamaia nr. 255 municipiul Constanța.
Proiectul poate fi consultat la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum pe pagina de web a instituției.

Observaţii și propuneri asupra proiectului pot fi depuse până la data de 03.07.2022.

În 2021 a fost semnat ordinul de elaborare a documentației tehnico-economice, faza Studii de Fezabilitate, precum și pentru obținerea avizelor și acordurilor pentru obiectivul de investiții “Construirea și dotarea Teatrului pentru Copii și Tineret”.

Valoarea estimată a investiției este de 50.000.000 lei cu TVA.

Potrivit proiectului, viitorul „Teatru pentru Copii și Tineret” va fi construit pe o suprafață de 1500 mp, în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, la care se adaugă 70 mp pentru gradene și scenă în aer liber.
 
Regimul de înălțime al clădirii este D+P+1E și va găzdui o sală multifuncțională de spectacole și repetiții cu 60 de locuri la demisol, o sală de spectacol principală cu 300 de locuri la parter, săli de expoziție, precum și un backstage (culise) pe o suprafață de 60 mp.

De asemenea, teatrul va mai fi dotat cu o curte interioară de 95 mp, un balcon pentru spectatori, trei unități de cazare și o terasă circulabilă la etaj.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Viitorul Teatru pentru Copii și Tineret Constanța a ajuns la faza elaborării documentațiilor tehnice. Un SRL din Iași se va ocupa de obținerea avizelor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii