Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:50 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul Teatru pentru Copii și Tineret Constanța a ajuns la faza elaborării documentațiilor tehnice. Un SRL din Iași se va ocupa de obținerea avizelor

ro

01 Dec, 2021 00:00 1095 Marime text
  • A fost semnat contractul pentru elaborarea documentației tehnico-economice, faza SF, pentru obiectivul "Construirea și dotarea Teatrului pentru Copii și Tineret"
  • Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Petre Enciu a precizat pentru ZIUA de Constanța că elaborarea documentației tehnico-economice, faza SF, pentru obiectivul "Construirea și dotarea Teatrului pentru Copii și Tineret" va fi realizată de Techmedia Electronics SRL pentru suma de 67.700 lei fără TVA
  • Întregul proiect este estimat la 6.890.000 euro fără TVA
  • Viitorul Teatru va avea D+P+1E și va găzdui sală multifuncțională de spectacole și repetiții cu 60 de locuri la demisol, săli de expoziție, sală de spectacol principală cu 300 de locuri la parter, backstage de 60mp, curte interioară de 95mp, balcon pentru spectator, 3 unități de cazare și terasă circulabilă la etaj
 
 
A fost semnat contractul pentru elaborarea documentației tehnico-economice, faza SF, pentru obiectivul "Construirea și dotarea Teatrului pentru Copii și Tineret".

„Ne propunem edificarea Teatrului pe o suprafață construită de 1500mp pe terenul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, la care se adaugă 70mp pentru gradenele și scenă în aer liber.

Regimul de înălțime al clădirii este D+P+1E și va găzdui: sală multifuncțională de spectacole și repetiții cu 60 de locuri la demisol, săli de expoziție, sală de spectacol principală cu 300 de locuri la parter, backstage de 60mp, curte interioară de 95mp, balcon pentru spectator, 3 unități de cazare și terasă circulabilă la etaj.

Valoarea investiției este estimată la 6.890.000 euro fără TVA, iar proiectantul are 90 de zile la dispoziție pentru elaborarea documentației și obținerea avizelor.

Acest obiectiv va contribui la diversificarea paletei de activități destinate celor cei mici de la Delfinariu.
 
Locurile de parcare vor fi integrate într-un proiect de resistematizare a intregului amplasament al Delfinariului, proiect pe care îl vom prezenta în curând” a anunțat vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Petre Enciu.
 
Enciu a precizat pentru ZIUA de Constanța că elaborarea documentației tehnico-economice, faza SF, pentru obiectivul "Construirea și dotarea Teatrului pentru Copii și Tineret" va fi realizată de Techmedia Electronics SRL pentru suma de 67.700 lei fără TVA.


Despre Techmedia Electronics SRL

 

Firma a fost înființată în anul 2018, cu sediul social în municipiul Iași, pe strada Fundac Păun. Asociați în firmă sunt Constantin Buză, cu o cotă parte de 65% și Mihai Buză, care deține 35%.
Cei doi sunt și administratorii firmei.

Potrivit www.confidas.ro, compania Techmedia Electronics SRL a încheiat 149 contracte de achiziții publice în valoare totală de 7.190.553 lei.
 
Conform datelor financiare, în anul 2020, au fost raportați cinci salariați, la o cifră de afaceri de 1.988.889 lei, cu un profit de 1.510.687 lei.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:

Încep licitațiile pentru construirea și dotarea Teatrului pentru copii și tineret în cadrul Complexului Muzeal al Științelor Naturii Constanța


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii